Šta je novo?

Devil May Cry 5

panther_

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2012
Poena
515
header.jpg

Details
Store Page: http://store.steampowered.com/app/601150
Genre(s): Action
Developer: CAPCOM Co., Ltd.
Publisher: CAPCOM Co., Ltd.
Release Date:
Language(s): English*, French, Italian, German, Spanish, Portuguese-Brazil, Polish, Russian, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Japanese*, Korean
*languages with full audio support
Operating system(s):
5e9unSL.png

Features
  • SlpQaWP.png
    Single-player
  • GsvMaFz.png
    Online Multi-Player
  • 41S2D4v.png
    Online Co-op
  • nIUVeQw.png
    Steam Achievements
  • jNt4NNj.png
    Full controller support

About The Game
The Devil you know returns in this brand new entry in the over-the-top action series available on the PC. Prepare to get downright demonic with this signature blend of high-octane stylized action and otherworldly & original characters the series is known for. Director Hideaki Itsuno and the core team have returned to create the most insane, technically advanced and utterly unmissable action experience of this generation!

The threat of demonic power has returned to menace the world once again in Devil May Cry 5. The invasion begins when the seeds of a “demon tree” take root in Red Grave City. As this hellish incursion starts to take over the city, a young demon hunter Nero, arrives with his partner Nico in their “Devil May Cry” motorhome. Finding himself without the use of his right arm, Nero enlists Nico, a self-professed weapons artist, to design a variety of unique mechanical Devil Breaker arms to give him extra powers to take on evil demons such as the blood sucking flying Empusa.

FEATURES
  • Groundbreaking graphics – Developed with Capcom’s in-house proprietary RE engine, the series continues to achieve new heights in fidelity with graphics that utilize photorealistic character designs and stunning lighting and environmental effects.
  • Take down the demonic invasion – Battle against epic bosses in adrenaline fueled fights across the over-run Red Grave City all to the beat of a truly killer soundtrack.
  • Demon hunter – Nero, one of the series main protagonists and a young demon hunter who has the blood of Sparda, heads to Red Grave City to face the hellish onslaught of demons, with weapons craftswoman and new partner-in-crime, Nico.

System Requirements
Minimum:
  • Processor: Intel® Core™ i5-4460, AMD FX™-6300, or better
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 760 or AMD Radeon™ R7 260x with 2GB Video RAM, or better
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 35 GB available space
  • Additional Notes: *Controllers recommended *Internet connection required for game activation.

Recommended:
  • Processor: Intel® Core™ i7-3770, AMD FX™-9590, or better
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 with 6GB VRAM, AMD Radeon™ RX 480 with 8GB VRAM, or better
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 35 GB available space
  • Additional Notes: *Controllers recommended *Internet connection required for game activation.

CPU/GPU Benchmark: https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/devil-may-cry-5-test-gpu-cpu

Leakovan je .exe koji ne sadrzi denuvo.

Poslednja izmena:
Ja ću danas ili sutra da je instaliram pa ću da vam javim utiske...

Ja se nešto lomim da je nabavim. Gledao sam malo na Twitch-u deluje kao super razonoda taman posle posla.

Ja se nešto lomim da je nabavim. Gledao sam malo na Twitch-u deluje kao super razonoda taman posle posla.

Ja iskreno je ne bih nikada kupio pošto i nisam neki ljubitelj takvih igara ali sam je dobio uz grafičku...pa eto :)...čekam i 15.03 division to mi se mnogo više dopada...

Ja uzeo deluxe. Ocekujem dosta.

Prosli deo je bio 5 i sad ovaj opet... wtf

To je bio reboot (ne toliko uspešan) i nije nosi 5. u naslovu. Tačan naziv je DmC: Devil May Cry

Devil May Cry: Devil May Cry
Genius :d

Pa dobro, jeste da Denuvo utice na performanse ali barem je zaustavio zloceste pirat-- a, da :d ....

Ovaj serijal me zestoko smorio, te nisam siguran dal cu probati ovaj deo, vrhunska je igra svakako, tacnije: prica, likovi, dijalozi i cutscenovi su vrhunski, ali mi se zastareo gameplay, a pogotovo ona zezanja sa vratima i repetativnosti, uopste ne svidjaju.

Meni igra leti grafika je odlicna ali je igra suvise konzolocentricna za moj ukus.

Kako je dobra borba u ovoj igri, pa to je strasno :) komboi kad se nauce su odlicni...
Deluje mi da jos bolje od Re2 radi, grafika je odlicna

Isti engine, znaci tanko ce da mi radi na 1050ti

Dobro radi RE2 i na 1050Ti, nego se verovatno nije dovoljno igrao sa grafickim podesavanjima. :)

Meni je ovo za sada dosta losije od DMCa, barem kad je gameplay u pitanju. Ne znam da li je zvuk glavni problem, ali mi je borba nekako klizava i slaba, imam osecaj kao da secem vazduh a ne demone. Nema onog utiska da meljem kosti ko u proslom delu.
Cak ni ovaj devil breaker nema neki dobar punch pa ga i retko koristim. Kontrole isto slabije (m+k barem), i ovi dodaci tipa nadji parazit da otkljucas prolaz su mi potpuno bezveze.
S druge strane sve sto nije vezano za gameplay - prica, likovi, muzika itd (osim akcenat one Niko :S:) - bolje ovde

Da se nisu ljudi iz Ninja Theory glupirali sa emo Danteom nego nastavili pricu bio bi prosli deo savrsen. Ovako su mi otprilike isti, cak mi je mozda DMC bolji jer je gameplay no1 stvar ipak.
U svakom slucaj vredi jedno 10dolara na popustu down the line ili nekom bundlu :D

Nego ima li neki mod da se uklone one megaman fore, ili barem ono staklo sa HUDa?

Poslednja izmena:
Mnogo teze se upravlja likom nego u proslim delovima, nije mi to to, teze pravim komboe. Ne mogu da bijem kako sam zamislio(Igram na xbox joypadu). Grafika izuva, bar sto se tice likova, brutalno su odradjeni.

^To sam i ja primetio, posle nekog vremena sam shvatio da manje vise iste poteze koristim.

Cini mi se da su spominjali u opcijama na pocetku da ima neka opcija za uproscene komboe ili nesto slicno, ne znam da li to valja upste, jer ti je valjda i skor automatski nizi

^ Za lakše komboe, drži Alt na tastaturi dok se ne pojavi natpis "Auto".

Igra je odlična. Grafika, priča, soundtrack, gameplay... Baš mi je drago što se "pravi" Dante vratio. :)

Jedina stvar koja mi se ne dopada su kontrole na tastaturi i mišu, verujem da je puno ugodnije igrati na gamepadu.

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Aha ok, ali onda dobijas i manje red orbs?

Nisam primetio da se išta smanjuje.

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

DMC mi je oduvek bio ko da igram na drogama,sve one beštije,nemoš trezan da izmisliš

A ovaj je izgleda najdrgiraniji :p

Polomio prste i joypad zbog ove igre

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno