Šta je novo?

DeusEx 2

• Začetnik teme Začetnik teme AyS^
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

AyS^

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
resio sam da probam ovu igricu i nabavio je lepo,instalirao,rez 1280x1024,sve je na high...i igrica mi strashno loshe radi,nije da secka nego nekako "usporeno" ide...ne moze da se igra uopste... (update-ovao sam je vec i opet isto....) help :wall:

Igra je kao i prvi deo (radio OK samo na 3DFX-u) ultra neoptimizovana... :wall:

Vidim da imas zverku od masine, al' probaj sa malo manjim detaljima... 😉

Poslednja izmena:
ma probao sam 800x600 i da iskljucim sve...i radi ko da sam upalio onaj bullet-time u max payne-u 🙂 bez veze... :smoke: npr. riddick koji je kao "zahtevan" mi radi bez problema u 1280x1024 sa 2.0 shader-ima (soft shadows)...

Poslednja izmena:
Delija je napisao(la):

Vidim da imas zverku od masine, al' probaj sa malo manjim detaljima... 😉

Sa direct 3D patchom prvi deo radi odlicno i na non 3dfx kartama. A drugi deo je takav krs (i potpuno neoptimizovan) da ga je steta instalirati. Ipak, ako si bas zapeo - iskljuci senke sasvim i videces da ce igra zivnuti 🙂

pozz

"(update-ovao sam je vec i opet isto....)"

Stavi VSync na disabled.

AyS^ je napisao(la):
resio sam da probam ovu igricu i nabavio je lepo,instalirao,rez 1280x1024,sve je na high...i igrica mi strashno loshe radi,nije da secka nego nekako "usporeno" ide...ne moze da se igra uopste... (update-ovao sam je vec i opet isto....) help :wall:

ne mogu da verujem...sa tom tvojom konfiguracijom???Kad sam imao athloncek2000 512ram i ti4400 igra je radila OK na max podesavanjima na 800*600...a kad sam pazario 6800ku(uz koju sam dobio i doticnu igru u original verziji) i jos 512rama, igra je letela u 1280*1024...
Ona jeste neoptimizovana,koliko se secam imala je i neki nezgodan mouse-lag,al da ti pravi :wall: na tom kompu, meni je neverovatno...mozda je do drajvera?Probaj da iskljucis opciju gloom ili verticalsync...

sve mi do sada najnormalnije radilo,bez S od seckanja...smorio sam se :wall:

Poslednja izmena:
Pa lepo ti je neko napisao da skines patch.Kada ga instaliras imas dodatne opcije da iskljucis.

Pa skinuo je patch...
Inace mali off
Igrah neki dan 17-ti put prvi deo 🙂
XP2000+, 512 Mb, 6200@6600@400/700
Opet je seckalo kad pridjem ogradama 🙂

P.S Meni 2-jka super radi na gorenavedenoj makini. Obrisi sve "konfige" (*.ini fajlove) pa opet sve lepo podesi. Unreal 2 engine, nekad se polupaju konfizi.

Poslednja izmena:
@AyS

MA mani se, ako ti ne radi dobro ni sa patchom (a meni je radilo tako kako tebi ali dok nisam instalirao patch) onda je nesto do nVidia drajvera ili ko zna cega, a igra nije vredna cimanja oko toga veruj mi, nije ni 10% od prvog DeusEx-a, ni ne lici, cela igra ima 20 prostorija koje se smenjuju, vise je avantura i cimanje idi tamo pa se vrati nazad pa opet idi tamo pa se opet vrati nazad e sad malo zapucaj, dobro, vrati se nazad u helikopter... :S: smor

Delija je napisao(la):

postajala je i verzija 1.1 koja je sljakala na gf-u extra, bolje nego na voodoo kartama...

i za deus ex 2 ima pech,drasticno poboljsava performanse...

Mozda ne voli sli :d

Mali HoBiT je napisao(la):
i za deus ex 2 ima pech,drasticno poboljsava performanse...

Ima patch 1.2, ali ne donosi nista, nema boljih performansi. Uostalom citajte sta covek kaze. Patchovao je i opet isto. Jednostavo igra je neoptimizovana i to je to. Zadnji patch je izasao odavno i cim nema novog znaci da je to final.
Ovo mogu da shvatim jer je sve i takav Deux Ex 2 igriv, al sto ljudi izbacise onoliki patch za Boiling point, a da nista ne ispravi!

Nazad
Vrh Dno