Šta je novo?

deus ex2

mikac79

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
jer moze neko mozda da mi ovo nareze(citaj pozajmi).

pa

1 mi je neko maznuo,ali mi se mnogo svidjala tako da sad jurim oba dela.

pa

jeri mas neki od ova dva dela?

Imam ja

Imam ja 1 , kad sam mogao Martiju da narezem sto ne bih i tebi :beat:
Kazes mi da hoces , ja ti narezem na PRINCO (ali bolji) , nadjemo se kod P.S. , ti mi doneses novi CD 😉

Pozdrav , Misa...:boom:

P.S. ne uzimaj 2 ako nisi baaaash fan , razocharaces se !
A mozda ti se i svidi , s obzirom kako je napljuvasmo ...

ok

javim ti se kad stignem u bg i ti mi to narezes pa se nadjemo.

ma najbolje da ce da ti se svidi... mozhesh samo da dobijesh nervni slom (osim ako nemash P4 @ 3+ GHz i GeForce 59xx)

ko zna

da li ce da radi na Siluro ti 4200 sa 64dd

Re: ko zna

mikac79 je napisao(la):
da li ce da radi na Siluro ti 4200 sa 64dd
Hoce al nece ici bas super brzo sa senkama odvrnutim na maximum. Problema ima i sa mnogo brzim kartama. Smanjis ih pa sve ide lepo. Igra je krs krseva, zasto gubiti vreme sa tim? Nema tog patcha koji promasaj od igre moze da popravi. Za Deus EX 1 nije ni cudo sto ti ga je neko "pozajmio". To je verovatno jedna od pet najboljih igara svih vremena.

xvudu, iskuliraj, prichash o igri kao da je daikatana 🙂 mislim, jeste da je u nekim aspektima loshija od prvog dela ali je u nekim i bolja, plus dobijash da vidish nastavak priche..

nije igra stoleca ali svakako vredna igranja..

Minja je napisao(la):
...

Hoce al nece ici bas super brzo sa senkama odvrnutim na maximum. Problema ima i sa mnogo brzim kartama. Smanjis ih pa sve ide lepo. Igra je krs krseva, zasto gubiti vreme sa tim? Nema tog patcha koji promasaj od igre moze da popravi. Za Deus EX 1 nije ni cudo sto ti ga je neko "pozajmio". To je verovatno jedna od pet najboljih igara svih vremena.

definitivno si u pravu

Minja je napisao(la):
...Hoce al nece ici bas super brzo sa senkama odvrnutim na maximum. Problema ima i sa mnogo brzim kartama. Smanjis ih pa sve ide lepo. Igra je krs krseva, zasto gubiti vreme sa tim? Nema tog patcha koji promasaj od igre moze da popravi. Za Deus EX 1 nije ni cudo sto ti ga je neko "pozajmio". To je verovatno jedna od pet najboljih igara svih vremena.

Upravo tako ! Dvojka je smesna u odnosu na keca...

da, medjutim

i dalje ne znam ko ima keca a ko dvojku

pa

to je to

ok

proverite obojica pm, mislim xvoodoo i agilni

Nazad
Vrh Dno