Šta je novo?

deus ex2

mikac79

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
Jer zna neko jer izasao ili kada izlazi dvojka, mislim da se zove Invisible war

?

pa jer se zna bar jer izasla ili kada ce?

pa sprema se sprema se a kad ce to se ne zna.. mozda q3 2003. ali to nishta nije sigurno

!

tu igru svakako vredi cekati

ma daj

deus ex je bio fenomenalna igra

Po meni jedna od najboljih ikada.... Ma kakav CS, HL, Q ili UT....

pa

i ja se slazem , ali ocigledno ima i opozitnih misljenja

paaaa

Deus Ex je u prvom delu imao najsmorniju atmosferu,nekako je sve bilo mracno,bas mi se nije svidjala....1000x sam igrao sa siframa,i stigao do milionitog nivoa al' nikako da je predjem :)

i bre

nisi znao da uzivas u lepoti svega toga

Deus Ex je jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao. Jedva cekam 2. deo. Definitivno igra sa izuzetnom atmosferom, ali i slobodom da se nivo predje na mnogo, mnogo nacina.
Fenomenalna stvar.

Al' ne dirajte bre Q, pogotovo Q1 ali i 2

moj covek

ne znam sto se ovi oponenti uopste javljaju kad nas ima vise, uostalom sama ideja igre je orginalna.

Ha ha ha ha

da da,najlepsa atmosfera....ma aj molim te :)
NAJSMORENIJA igra koju sam "pipao" u zivotu!

pa

lose si pipao!

ajde reci po tebi koja valja

Re: npr.

T|T|A|\| je napisao(la):
Grand Theft Auto III je i vise nego dobra. :)

Izvini. Nismo znali da ponekad aktiviras i onu drugu sivu celiju :p To je bre igra za klince :) Ja bez ozbiljnog fpsa ne mogu, bre. I sve ostalo izbledi kad mi je na hardu instaliran Deusex ili nesto tog tipa, tj. ne mogu da igram nista drugo dok to ne predjem.

po toj logici

NFS 6 je bolji od predstojeceg Dooma 3 sto je nemoguce

Re: Ha ha ha ha

T|T|A|\| je napisao(la):
da da,najlepsa atmosfera....ma aj molim te :)
NAJSMORENIJA igra koju sam "pipao" u zivotu!

pazi kako govoris o deusex-u Illuminatima se to nece dopasti :)
salu na stranu deus ex je sigurno najozbiljnije napravljena igra za PC svih vremena, u poredenju sa njenom pricom vecina ostalih deluju kao pacman
a da ne govorimo kolko je bolje radila na vuduu nego na nvidiji

a zashto je to nemoguce? ne kazem da jeste,ali ne znam kako mozesh da tvrdish da ce dum biti bolji

pa

mislim da je malo verovatno

pa

recimo da se NFS ponavlja a ovo je nesto totalno novo

ma daj...

dum se josh nije pojavio,recicesh to kad se pojavi,mada lichno ne vidim shta je to super novo kod duma osim najboljeg endzina ikada

Doom3 ce biti bolji od NFS6-ice zato sto nece nazadovati. Stvarno ovaj novi NFS je bio jedna od igara koja me je najvise razocarala. Porsche Challenge je bio 100x bolji od NFS-a 6.

pa

eto vidis covek se slaze sa mnom

sjajno

samo snakeeyes,kako znash da dum nece nazadovati?

kao sho rekoh,za sada jedini siguran napredak je grafika....sve ostalo je ______ (upishite sami)

!

ha ha,najjace da je 5 bolja od 6.Bas lupate,grafika nemoze da se poredi kao i zvuk.A,i neznam da li je bolje da imate samo Porshe ili SVE automobile?

e

ljudi ovo nikuda ne vodi
svi cemo lepo da sacekamo da izadje dvojka pa cemo je odigrati i onda mozemo ponovo da aktiviramo ovaj thread. U svakom slucaju sve je stvar ukusa(rece djavo i skoci go u koprive).

Re: sjajno

Venom je napisao(la):
samo snakeeyes,kako znash da dum nece nazadovati?

kao sho rekoh,za sada jedini siguran napredak je grafika....sve ostalo je ______ (upishite sami)

Pa cak i iz ove skrnave alpha-e se moze osetiti kakvu ce otprilike atmosferu igra imati. U svakom slucaju puno obeceva. Ono sto mi se najvise svidelo je to sto igra nece biti klasicna non-stop koljacina vec ce biti i "mirnih" momenata.Grafika je zaista nevidjena i koliki god da igra bude krs(a bice daleko od toga) vredece je igrati.

Nazad
Vrh Dno