Šta je novo?

Deus Ex Remastered

Grozno izgleda. Cena je suluda.

Videćemo kad izađe. Mada ajde da je full ramake kao što rade sa Gothic 1 mada kontam skuplje bi ih koštala.
Mada igra je prilično stara što se tiče grafički i dizajnerski.

Igra nije prilicno stara, Ja sam, svojevremeno, uzeo GoG verziju pre vise od 20 godina, za nekih, ako se dobro secam, 400 dinara. Glede cene, sve je suludo, Random smece je 40+ evri. A, nazovi AAA igre su polako presle u trocifrene iznose, pogotovo "special, early acess, epic, legendary verzije".

Skočile cene svega, jeste da danas ima i više igrača = veća zarada, posebno kad izbace za sve platforme.
Ali slažem se da ovaj remaster je preskup ne bi smeo da bude više od 20€, ako i toliko.

Mislim da je mod pack bolja opcija

Kod mene na Turskom Steam-u je 13.5 dolara

Sve je ok što se tiče izgleda, pošto je reč o remasteru, a ne rimejku. Treba to odvojiti. Remaster je malo ušminkana stara igra (bolje teksture, svetlo i audio), a remake je iznova urađena stara igra koja se oslanja na originalnu igru ili koristi delove izvornog koda ukoliko je rađena u istom enginu. Što se tiče cene i ja bih rekao da je malo jača nego što bi realno trebalo da bude, pošto je reč o igri koja 25 godina stara. U zavisnosti od igre do 20€ je ok za remaster, sve preko toga je preterano. Bilo bi lepo da naprave remake te igre...

Poslednja izmena:
Ovoj igri treba rimejk, ne remaster, mnogo je ovo matoro. Morao bi ako ništa drugo bar da se sredi AI ljudskih protivnika da bi ovo vredelo igrati. čak i zbog nostalgije. Nije samo grafika zastarila.

Nazad
Vrh Dno