Nista nije OK sto se tice izgleda.Ovo nije remaster, ovo je misk remastera i rimejka, buckuris neki. Sve su promenili i koliko vidim sve su karaktere nanovu uradili ali losije, totalno drugi dizajn i izgled, osvetljenje previse sprzeno i kontrastno, environment losiji .. Sve su omasili.Sve je ok što se tiče izgleda, pošto je reč o remasteru, a ne rimejku. Treba to odvojiti. Remaster je malo ušminkana stara igra (bolje teksture, svetlo i audio), a remake je iznova urađena stara igra koja se oslanja na originalnu igru ili koristi delove izvornog koda ukoliko je rađena u istom enginu. Što se tiče cene i ja bih rekao da je malo jača nego što bi realno trebalo da bude, pošto je reč o igri koja 25 godina stara. U zavisnosti od igre do 20€ je ok za remaster, sve preko toga je preterano. Bilo bi lepo da naprave remake te igre...
Nije problem sto je matoro, dizajnerski gledano ne zaostaje za danasnjim igrama ni u kom smislu, problem je sto mladja publika i ljudi koji se loze na grafiku imaju problem sa istom. Medjutim, objektivno gledano grafika je uz jedan wide screen patch sasvim pristojna i na velikim ekranima i rezolucijama svaka stara igra meni izgleda prelepo - kada je dizajn dobar svi tehnicki nedostaci padaju u vodu.Ovoj igri treba rimejk, ne remaster, mnogo je ovo matoro. Morao bi ako ništa drugo bar da se sredi AI ljudskih protivnika da bi ovo vredelo igrati. čak i zbog nostalgije. Nije samo grafika zastarila.
Ako igra koristi izvorni kod i engine, onda je remaster. To što je neki model zamenjen drugim ne menja ništa s tehničkog aspekta gledano. Modovanje igara je suštinski gledano isto to. Razlika je u ovom slučaju u tome što bi zvanični remaster trebalo da predstvalja kompletan paket, gde su zamenjene teksture, unapređeni vizuelni efekti i audio. Kad sam rekao da je sve ok što se tiče izgleda na ovo sam mislio, a ne na sam redizajn karaktera i svega ostalog. Koliko su to dobro uradili ili ne, je već druga priča... Lično nisam zadovoljan ovim nimalo. Smatram da ova igra zaslužuje maksimalno kvalitetan remake. Pored svih starijih igara koje su rimejkovane do sada, prosto mi je neverovatno da ova igra koja je po mišljenju mnogih bila izuzetno važna i uspešna još uvek nije dobila svoju remake verziju.Nista nije OK sto se tice izgleda.Ovo nije remaster, ovo je misk remastera i rimejka, buckuris neki. Sve su promenili i koliko vidim sve su karaktere nanovu uradili ali losije, totalno drugi dizajn i izgled, osvetljenje previse sprzeno i kontrastno, environment losiji .. Sve su omasili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari