Šta je novo?

Deus Ex : Invisible War GOLD

G!!!

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
780
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360
Mobilni telefon
s24u
Steam
mocnijogurt
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
opti opti opet kasnish :mrgreen: :mrgreen:

dakle guru i ostali kad stize :)

pa dobro

jer izasao vise?

Ja kasnim ? Pa to sam znao jos pre 5 dana :p Nego lovim Gurua da mu nije stiglo :)

Inace ako je neko probao demo neka javlja kakav je !

Zar ne treba da izadje 3. dec? Ah, da. Jel bi bio "neko" dovoljno dobar da mi je javi na PP kada dobije? Ili barem da kaže da je dobio, pa da se ja njemu javim na PP?

koliko sam prochitao na par mesta igra je vishe optimizovana za konzolu negoli za PC (gle chuda)-u smislu kontrolnog interfejsa- u demou su ukljucheni samo dx 8.0 efekti .. nigde pomena od 9.0... znachi grafika je daleko od revoucionarnog... sve je previshe tamno... ali pricha i igrivost razbijaju :) to su dakle utisci drugih ljudi o demou... i da sam demo se moze zavrshiti na 6 razlichitih nachina...

G!!! je napisao(la):
znachi grafika je daleko od revoucionarnog... sve je previshe tamno... ali pricha i igrivost razbijaju :)

Beš grafiku važno je da se

[qoute] sam demo se moze zavrshiti na 6 razlichitih nachina...[/quote]

Oh hvala Bogu, znaci ipak nije neki krsh cega sam se pribojavao !

... da ne donosis zakljucke unapred.. npr Ja :d
ps. na koliko diskova dolazi igra i ko je "distributer" :)

zadnje sa satelita je Terminator 3, ninja kornjace, total manager 2004 , snooker 2003 i nocas je stigo Prince of persia :sands of time.
Deus ex jos nije stigao.

More serious are the game's performance problems. While the graphics are acceptable and quite attractive at times, they're not great enough to justify the game's surprisingly sluggish performance. I did most of my playing on a 2.8 GHz P4 with 512 MB RAM and a Radeon 9800XT, and couldn't maintain a totally smooth framerate, even at 640x480. :eye: It worked out for me since I'm not a resolution whore, but people who consider 1024x768 to be low-res will definitely have some issues with Invisible War's performance.

Preuzeto sa www.gamespy.com

Pa ko ce ovo moci da igra u 1024*768?

Pa mi sa AMD inside :mrgreen:

Kad stigne probacemo...
Kapiram da je gladnija za CPU-om zbog havoka(fizika), NCPova i tome sl. nego sto joj treba ubitacna graficka. Naravno tu je r9700pro da potpomogne type;

austin je napisao(la):
zadnje sa satelita je Terminator 3, ninja kornjace, total manager 2004 , snooker 2003 i nocas je stigo Prince of persia :sands of time.
Deus ex jos nije stigao.

Kakav je T3 i kakve su Nindza kornjace ?

Ruku na srce, i kec je imao sluggish performance na svim makinama bez 3dfx-a. Čak i na konfiguracijama tri godine kasnije dešavalo se često da igra prosto "pojede" memoriju i da počne da "pliva", posle čega je moralo da se interveniše menjanjem pa vraćanjem rezolucije.

Mene samo zanima šta će biti minimum minimuma (minimiminimumuma).

Aj opet ja :), mada nisam kompetentan sto se tice deus ex-a...jer to nije igra jel tako :)
Mali FPS-pa nije iskreno ako meni radi radice i drugima. Sem toga slab fps u deusex-u je njegov zastitni znak :) (prvi deo clly 433 i vanta sa 64 mb rama ).
Grafika je skroz ok, muzika fantasticna, naviknete se i na hud,ma bree...samo glavni baja lici vise na nekog "muskarca 90-ih koji se ne stidi suza" nego na potomka JC-a opakog baje :)
Ma igra ce biti pun pogodak....nakon preduge suse na FPS sceni...

Vrh Dno