Šta je novo?

Detonatori i menu speed u windows-u xp

Pajser

Čuven
Učlanjen(a)
18.06.2003
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D / BeQuiet! Dark Rock Pro 5
Matična ploča
ASRock B650E Steel Legend
RAM
2x16GB Corsair Vengeance DDR5 6000MHz CL30
GPU
MSI Nvidia RTX 4070Ti Gaming Trio
Storage
Samsung 990Pro 1TB/Kingston SA2000 1TB/WD Purple 2TB
Zvuk
EPOS H6 Pro Open/EPOS GSX300
PSU
BE QUIET! Pure Power 12 M 1000W
Kućište
Fractal Design Torrent
Monitor
Zowie Benq XL2566K/LG 27GN850-B
Miš & tastatura
Razer Viper V3 Pro / Wooting 60HE
Tablet
iPad Air 2022 M1
Mobilni telefon
iPhone 15 Pro Max
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
pomocu tweak ui-a sam podesio menu speed u windows-u xp na skoro najbrze, jedino tako mi odgovara...
provalio sam da kad god pokrenem nview, menu speed se resetuje na default vrednost, sto me STRASNO nervira...definitivno ima veze sa nview-om, jer ako ga ne pokrecem, sve je ok...tako da vas molim da isprobate, pomognete...

hvala unapred

Kad se prvi put podesava nView ima opcija "Make windows max. faster".

omnik, koliko sam shvatio potreban mu je menu speed (kojom se brzinom otvaraju meniji u start-u) a ne maximizovanje prozora...

Ray, ja bi na tvom mestu ubacio u registry na svako mesto gde se pojavljuje "Menu Show Delay" neku cifru, recimo 50 (400 je default, rdi se o milisekundama cini mi se)

HEY_CURRENT_USER\CONTROL PANEL\DESKTOP i sa desne strane MenuShowDelay dupli klik i sa 400 u 0 , uradi ovo i menu speed ce ti uvek ostati isti , bez obzira na nview

hvala svima...videcemo da li ce da pomogne :)

Miroslav je napisao(la):
omnik, koliko sam shvatio potreban mu je menu speed (kojom se brzinom otvaraju meniji u start-u) a ne maximizovanje prozora...

Ray, ja bi na tvom mestu ubacio u registry na svako mesto gde se pojavljuje "Menu Show Delay" neku cifru, recimo 50 (400 je default, rdi se o milisekundama cini mi se)

uradio sam to...ali fora i jeste u tome sto nesto sto ima veze sa nview-om resetuje tu vrednost.... lupam...ali, jel moguce nekako uciniti neku vrednostu u registry bazi nepromenljivom.... read only :) ? Mislim da bi to bilo jedino resenje :rolleyes:

Nazad
Vrh Dno