Šta je novo?

Detonatori 41.09 i pixelshader performanse

[Mancha]

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
690
Da li je neko probao ove detonatore? Kod mene (MSI GF4 Ti4200) u odnosu na npr. 30.82 frame rate u nature testu je cak duplo veci. Prosto nisam mogao da verujem kada sam video fps counter. Bas su ih optimizovali. Posle neka neko kaze nesto o njihovim driverima.

Upotrebljavam ih vec desetak dana i na XP-u i na ME-u i zaista su neverovatni - najbolji do sada...

<Mancha> je napisao(la):
Da li je neko probao ove detonatore? Kod mene (MSI GF4 Ti4200) u odnosu na npr. 30.82 frame rate u nature testu je cak duplo veci. Prosto nisam mogao da verujem kada sam video fps counter. Bas su ih optimizovali. Posle neka neko kaze nesto o njihovim driverima.

De bre nadje da ih poredis sa 30.82 Jesi li ti probao na primer 40.52 ili 40.72 koji su takodje optimizovani i znatno brzi od 30.82. Ne verujem da su 41.09 nesto mnogo brzi od recimo 40.72.

Re: Re: Detonatori 41.09 i pixelshader performanse

Aca je napisao(la):
De bre nadje da ih poredis sa 30.82 Jesi li ti probao na primer 40.52 ili 40.72 koji su takodje optimizovani i znatno brzi od 30.82. Ne verujem da su 41.09 nesto mnogo brzi od recimo 40.72.
Kod mene barem, 3DMark, 40.72 daje oko 700 poena vise od 30.82, a 41.09 oko 150 poena vise od 40.72

Ne navodim aktuelne rezultate jer oni variraju u zavisnosti od podesavanja, O/C-a itd, ali su ove razlike konstantne.

super sto su ga optimizovali za 3dmark, daj bas da ga vidim u igrama

Miroslav je napisao(la):
super sto su ga optimizovali za 3dmark, daj bas da ga vidim u igrama
Cuti, ne otvaraj Pandorinu kutiju ! :D
Dok "verujemo" samo 3DMark-u, barem je mir u glavi...

Inace u pravu si: kad kod recimo podesim da mi 3Dmark da veci rezultat, onda mi Comanche Benchmark test (koji je "realna" igra) da manji rezultat, i obrnuto...:(

Onda sam odlucio radi "spokoja duse" da vise ne pustam Comanche...:p :) - mada je mozda trebalo obrnuto...

Usporedio sam ih sa 30.82 zato sto su to poslednji koji su radili potpuno normalno u svim testovima i igrama (bar kod mene). 40.xx su zakucavali u nature testu (jeste me mrzelo da iskljucujem SBA), a ovi novi rade najnormalnije i na agressive i na default. Sad jos da izadje Doom3....

Nazad
Vrh Dno