Šta je novo?

detonator vs 98! problem

• Začetnik teme Začetnik teme ipedja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ipedja

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
619
Ovo mi se jos jednom desilo, tada sam formatiro, e sad vala necu...

1. Dakle, 98-ica i GF2 MX400, odjednom kada podizala 98-ica zamrzne na onom dijelu kada treba da prikaze desktop (dakle crn ekran). HARD reset i ulazi u win98 bez drajvera (tj. instalira PCI std graphic adapt...). :brow:

2. Svaki sledeci pokusaj instaliranja drajvera, rezultuje simptomima opisanim u tacki 1. ctp;

To mi se desilo i prije godinu-dvije sa titanijumom, pa bi bas volio da znam o cemu se radi.

Ja sam baš sinoć imao sličan problem ali sa gf4mx

Taze formatirana mašina, sistem tek instaliran. Instalirao sam via 4 in 1 zajedno sa agp kontrolerom, ali nikako nisam mogao da dovršim instalaciju detonatora (dođe do pola instalacije pa ekran počne da bluruje sliku i posle samo zacrni.. jedino je reset pomagao)

Sredio sam to ovako: ušao u device manager i video da je sa agp kontrolerom napravljena brljotina (verovatno zbog via-e, ne znam ni sam), deinstalirao ga, restartovao mašinu i pripremio CD sa drajverima od grafičke. Kada je XP zatražio drajver za kontroler "odveo" ga do CD-a i od tada je sve sređeno (prepoznat monitor, mogla da se instalira zvučna.. a sve to pre toga nije bilo moguće).

Pozdrav.

Meni se skoro na jednoj masini slicno desilo tj. kad treba desktop da se pojavi ekran se zamrzne.......deinstalacija i instalacija via4in1 je rijesila stvar !!!

P.S.: djes' bo pedja.....?! 🙂

Nazad
Vrh Dno