Šta je novo?

Detonator-i...koji??

golum

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2001
Poena
619
Ovako imam Gainward-ovu Gf2 MX400 GS sa TV outom i koristim njihove original drivere sa diska koji ide uz graficku. Probao sam i 10.80 kao i neke iz serije 21... i 22.. cini mi se, ali je definitivno sve bilo sporije nego sa ovim 7.60. E sada znam da vas smaram sa ovim jer je bilo na desetine ovakvih thread-ova ali bi mi znacilo da konacno resim dilemu. Interesuje me i sam kvalitet prikaza na TV-u , da li se nesto poboljsava sa novim verzijama detonatora- cini mi se da sam nesto procitao o tome.

Hvala unapred !
Pozdrav

Probaj 22.80 a sto se TVOut-a tice, nabavi program zvani TVTool. Mnogo je napredniji po opcijama od detonatora. Ukoliko taj Gainward na sebi ima Philips cip koji regulise TVOut, moraces da koristis 6.0beta verziju pomenutog programa, jer ranije verzije NE podrzavaju taj cip.

Pozdrav:)

Thanks, sad cu da skinem tu verziju detonatora, a sto se tice TVTool-a, pokusavao sam sa ranijim verzijama ali kao sto si rekao nisu podrzavale Philipsov chip.

Thanks!

Zasto bi koristio 6.0beta kada je izasla full verzija .... ? Elem, 22.80 su za preporuku, mada su se odlicno pokazali i 27.50 (by Gainward) ali samo sam probao sa GF3 i GF4MX karticama....

Evo koristim 22.80 i definitivno su prvi brzi drajveri koje sam probao od onih 7.50. TVTool takodje sljaka, tako da vam se zahvaljujem na pomoci.

P.S. Probacu i 27.50

Sta fali 21.83 whql?

Instalirao 27.50 i jos su brzi od 22.80.
Cool !!!

U vezi tog TV Tool-a ima li neko bilo koju verziju sa krekom ali da provereno radi?
Skidao sam sve moguce verzije i krekove ali mi se uvek desava da krek nije dobar (10 min gledanja) ili program pukne posle par minuta
Znaci ako neko ima verziju koja radi provereno neka je dize na net ili salje na mail...
Pozdrav
Ajd...

Koji Det preporucujete za WinXP i GF3Ti200? Za sada mi je najbrzi 23.11, ali nisam bas sve probao!

Hvala.:)

drjackyll je napisao(la):
Koji Det preporucujete za WinXP i GF3Ti200? Za sada mi je najbrzi 23.11, ali nisam bas sve probao!

Hvala.:)

Upravo ta verzija

Jesu mi bili 27.50 najbrzi ali su izgleda dovodili do toga da cim mi monitor ode u sleep stanje komp mi se prilikom ponovnog paljenja monitora skroz blokira i samo ga restart dize. Sa 22.80 nemam tog problema- iam li neko slicna iskustva??

Pogledajte moj post pod operativni i dodatak o Xp home.

Da, i 27.50 - ne samo sto su brzi nego su i super stabilni... rade ko zmaj.... Ne puca ni AVP2, ni MOHAA, a sa prethodnim (osim 22.80) neka od ove dve igre mora da zeza, bar malo (graf. bagovi)... dakle, 27.50 - sa GF2 ili kasnijom karticom - sasvim OK!!!

Da li je neko nasao na netu skoriji test detonatora, pa da vidimo koje su jos verzije dobre.

Probao sam 27.20 , 27.42 i 27.70 , ali svi imaju neke bagove, ili ne prikazuju neke igre kako treba ili blokiraju sistem. Jesu najbrzi, ali ipak treba sacekati da naprave i neki potpuno kompatibilan iz serije 27.xx. Inace kako bre vi koristite 23.11 meni ni na ME, a pogotovo na XP-u ne rade kako valja (restartuju, koce, ma sve rade sem onog zasta sluze).

potpitanje

golum je napisao(la):
Instalirao 27.50 i jos su brzi od 22.80.
Cool !!!
ctp; sa kog sajta si skinuio taj drajver.Dali to odgovara gf2 pro titanium?ctp;

ajde pomozi!!

byMaX je napisao(la):
Da, i 27.50 - ne samo sto su brzi nego su i super stabilni... rade ko zmaj.... Ne puca ni AVP2, ni MOHAA, a sa prethodnim (osim 22.80) neka od ove dve igre mora da zeza, bar malo (graf. bagovi)... dakle, 27.50 - sa GF2 ili kasnijom karticom - sasvim OK!!!
ctp; da li tidrajveri odgovaraju gf2 pro titanium, na xp-u?ctp;

Re: Re: Detonator-i...koji??

omnik je napisao(la):
Probaj 22.80 a sto se TVOut-a tice, nabavi program zvani TVTool. Mnogo je napredniji po opcijama od detonatora. Ukoliko taj Gainward na sebi ima Philips cip koji regulise TVOut, moraces da koristis 6.0beta verziju pomenutog programa, jer ranije verzije NE podrzavaju taj cip.

Poz

drav:)
ctp;
koji su nanoviji drajveri za gf2 pro ti?za xp? i sa kog sajta da ih skinem?ctp;

Probaj da ih nadjes preko www.google.com
Ja sam tako nasao.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno