Šta je novo?

Detekcija poziva

• Začetnik teme Začetnik teme Oklop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oklop

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2002
Poena
609
Da li postoji neko programce koje pod proverava liniju preko modema, i u slucaju da detektuje poziv izbaci neki pop-up prozor ili sta vec, a radi u w2k. Naime, na 98-ici sam imao takav program, ali posle promene OS-a ne pokazuje vise veliku kooperativnost 🙁 .

Blade Runner je napisao(la):
to funkcionise samo na novim centralama ?

Pa iskoci prozor o obavestenju dolaznog poziva svejedno (korisno ako se slusa muzika preko slusalica) samo sto na analognim centralama program nije u stanju da prikaze broj sa kog poziv dolazi za razliku od digitalnih...

Kod mene radi pod XP-om doduse tek sam ga pokrenuo ali... vidim opcije i sve ostalo deluje ok..

Kokos je napisao(la):
Meni trazi tapi ,kaze greska u instalaciji neradi!

U pravu si .. nisam primetio , evo i kod mene "greska u inicalizaciji TAPI-a" ***** ga , probacu da nedjem neko resenje

Z L I je napisao(la):
U pravu si .. nisam primetio , evo i kod mene "greska u inicalizaciji TAPI-a" ***** ga , probacu da nedjem neko resenje

Pa jel' ima neko resenje?
Kod mene je sve u redu osim sto nece da upali monitor calls (isto TAPI).

Oklop je napisao(la):
Pa jel' ima neko resenje?
Kod mene je sve u redu osim sto nece da upali monitor calls (isto TAPI).
Izxvini bas si me slattko nasmejo,sta kazes kod mene je sve u redu sem sto neradi😀 😛 😀 Stvarno ako ima neko resenje nek neko napise:wave;

Ako neko ima KGN koji radi, moze li na [email protected] ??

Ja nabavio nekoliko, izmedju ostalog i TNT-ov, ali NECE.

Kraj muci (Ovako bar izgleda u Win2k):
Control Panel -> Phone and Modem Options -> Advanced -> selektovati Microsoft H.323 TAPI Service Provider -> Remove... i onda proradi.

Stalin je napisao(la):
Pa iskoci prozor o obavestenju dolaznog poziva svejedno (korisno ako se slusa muzika preko slusalica) samo sto na analognim centralama program nije u stanju da prikaze broj sa kog poziv dolazi za razliku od digitalnih...

A da li jos uvek postoji uslovljavanje od strane poste da moras kupiti njihov callerID uredjaj koji kosta oko 1500 din. ? Jer znam da je o ovoj temi bilo reci davno davno i u nekim gradovima jednostavno se moglo otici u postu i reci da zelis da ukljucis callerid opciju i oni ukljuce a u nekim gradovima su uslovljavali kupovinom uredjaja ?

sinke je napisao(la):
A da li jos uvek postoji uslovljavanje od strane poste da moras kupiti njihov callerID uredjaj koji kosta oko 1500 din. ? Jer znam da je o ovoj temi bilo reci davno davno i u nekim gradovima jednostavno se moglo otici u postu i reci da zelis da ukljucis callerid opciju i oni ukljuce a u nekim gradovima su uslovljavali kupovinom uredjaja ?
Bila je skoro rasprava na tu temu:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=21550

Nazad
Vrh Dno