Šta je novo?

Destiny

Akcija u TC USce, ko kupi igru u Game-s, ode sa fiskalnim po kul Destiny majcu. Mozda zvucim detinjasto, ali sam nekako ponosan sto se ulaze u marketing za igre kod nas, bilbordi i tv reklame. Secam se da sam video u Minhenu prvi put takvu kampanju za GTA V, ali kod njih je to sigurno normalna stvar...

A tu majicu platiš 40€ u stvari. Ulaganje u pomociju kod nas i u nemačkoj je totalno drugačije, tamo to radi npr. Activision Germany, a kod nas prodavnica koja prodaje igru po višestruko većoj ceni od realne.

A tu majicu platiš 40€ u stvari. Ulaganje u pomociju kod nas i u nemačkoj je totalno drugačije, tamo to radi npr. Activision Germany, a kod nas prodavnica koja prodaje igru po višestruko većoj ceni od realne.

Jao da vidis cenu Destinyja u Australiji. 100usd za običnu verziju. U stvari, kad bolje razmislim, toliko je i kod nas

Ako mislis na review - ne - ne bavimo se reviewovima.

Aha oprosti onda :D mada mogao bih da vam "prodam" par mojih klipova sa objašnjavanjem na gamepadu :p jer je tebi čudno tako da igraš.

Za divno cudo, kompletan Destiny launch u svim teritorijama je prosao veoma smooth. Nijedan problem sa serverima, jednom me je cimnuo iz party questa nazad u orbitu, al to je bilo ono pola sata posle US launcha, i brzo sam se vratio nazad do fireteam-a.

Stigao sam za par sati do meseca, jedva cekam da veceras odigram content koji nije bio u Beti. :D

Uvek su skuplje igre u Australiji na launchu, ali zato imaju ludacke popuste, pogotovo na collectors edition i cesto imaju samo za AUS dobre, ja redovno uzimam preko drugarice :)

Ja se nadam da ce mi stici danas disk, ne mogu da iscekam da igram :)

Igra mi deluje super, jes da je 500 miliona marketinski BS da nahajpuje igru, ali obecava. I PCju treba nesto ovako.

Poceli da pucaju serveri, na standu u Uscu na Xbox-u ne moze da se konektuje. Inace dobili smo i limited ediciju za 11999 i Ghost za 17999 i to su sve kolicine prodate u rezervaciji, mada je i cena dobra jer je preko 185 USD...

Na ps4 radi kao sat sa sve konstantno upaljenim livestreamom. Sad cu da igram jos jednu misiju na mesecu pa dodjite da vidite igru http://twitch.tv/realgosunoob

Poceli da pucaju serveri, na standu u Uscu na Xbox-u ne moze da se konektuje. Inace dobili smo i limited ediciju za 11999 i Ghost za 17999 i to su sve kolicine prodate u rezervaciji, mada je i cena dobra jer je preko 185 USD...

Koliko znam matematiku, 17 999 je 12 dolara skuplje nego 185 dolara. Mozda moze da se kaze da je cena OK, ali dobra, ne bas.

Akcija u TC USce, ko kupi igru u Game-s, ode sa fiskalnim po kul Destiny majcu. Mozda zvucim detinjasto, ali sam nekako ponosan sto se ulaze u marketing za igre kod nas, bilbordi i tv reklame. Secam se da sam video u Minhenu prvi put takvu kampanju za GTA V, ali kod njih je to sigurno normalna stvar...

Ništa posebno, to je standardna Activision promocija za sve njihove naslove, kao što uz Starcraft dobiješ Zerg majicu ili šta već. Ovde se zarpavo ništa ne ulaže u marketing za igre, već se napravi nešto čisto da se odradi i islika, pa se biraju tržni centri. Meni nije jasno zašto ta sredstva ne ulažu u informisanje i pridobijanje novih kupaca, umesto u ovakve aktivnosti, gde niko živ niti zna za ovu akciju, niti će ga dotična stimulisati da kupi igru. Mislim, njih samih radi, jer će tako uvećavati bazu. Ali kapiram da je lakše ići na siguricu, život je takav, a posao se vodi od kvartala do kvartala.

Igra je odlicna ali posto ja dolazim sa PCa taj prokelti kontroler :p mi kvari ugodjaj....mnogo se gubim kada nisan i kada se krecem i tako to...

Same shit here, ali sam se polako navikao. Inace, bacite utiske kada stignete do drugih planeta, posto smo se Rusije svi vec nagledali. :)

Dajte samo vremena joypadu, ja sam bio najgori slučaj, ali sad ide odlično...

Manje misli, samo igraj i kliknuće vremenom. I ne preporučujem odma' menjanje sensitivity-a, jer to nije problem. Obično se to prvo proba kad ne ide, pa onda više ne znaš gde si. Drži se jedne varijante, odigraj par fps-ova ili mnogo jednog i doći će na svoje.

Ja se pridružujem za koji dan.

Imam jedno pitanje. Ja imam Disk verziju igre. Ako uzmem buduci DLC sa PSN-a (digital download) da li cu moci da ih koristim sa disk verzijom igre?

Naravno, pa neces valjda i DLC da kupujes na disku? :)

Pitanje - jel se gubi progres iz bete, ipak? Maločas sam pokrenuo igru koja se najzad skinula, i nema mog karaktera, mora da se kreće od nule.

Dap

Ma volim ja diskove sta da radim :) ali toga sve manje ima pa rekoh da pitam...kod ovih trulih kapitalista nikada čovek nije siguran.

DLC je DownLoadableContent, dakle nešto što se skida sa neta. Onaj First Light mi doduše nije baš jasan, ali on se samo u Evropi može kupiti na disku.

DLC je DownLoadableContent, dakle nešto što se skida sa neta. Onaj First Light mi doduše nije baš jasan, ali on se samo u Evropi može kupiti na disku.

Pa da ali i sa diska ti Downloadujes :p na HDD pa ja za PC imam brdo diskova na tu priču pogotovo za starije naslove. Ja pojma nemam ništa o konzolama pa zato ova noob pitanja...

prvi dan gledalaca na twitch-u preko 60k danas jedva 15k :)

Zato sto je dosadno za igranje, kamoli za gledanje. :D

Ja sam ipak preorderovao zbog drustva. Bas me zanimaju opisi kad istekne embargo.

Nadam se da ce biti slicnog okupljanja na forumu za Bloodborne premijeru.

Pa da ali i sa diska ti Downloadujes :p na HDD pa ja za PC imam brdo diskova na tu priču pogotovo za starije naslove. Ja pojma nemam ništa o konzolama pa zato ova noob pitanja...

Sa diska se ništa ne Downloaduješ kako ti kažeš,nego se sa diska instalira na HDD.
Ovu igru ili ljudi mrze ili im se sviđa barem sam to za sada zaključio gledajući i čitajući po netu,ja sam igrao betu i nisam bio impresioniran ali je mi je bila zabavna.Možda je i nabavim kada joj padne cena.

Gde ces jeftinije nego sada, kroz sharing kosta ~1000 din :)

Nazad
Vrh Dno