Šta je novo?

Destiny

Ali to je vrhunac na konzolama, bilo sta malo poznatije da se desi, pukne ceo net :) (ok, mozes da surfujes). Nemoguce da to ne moze drugacije da se resi..

Ali to je vrhunac na konzolama, bilo sta malo poznatije da se desi, pukne ceo net :) (ok, mozes da surfujes). Nemoguce da to ne moze drugacije da se resi..

Suviše im dobro ide da bi se secali. Na oficijalnim forumima recimo masa se ljudi žali da su duplo zaduženi i da ne žele da vraćaju pare (a to je već ozbiljno, mada može to i preko banke da se radi, no onda Sony preti sa zatvaranjem računa)....ali ono kao što rekoh mnogo im dobro ide...

Vracaju pare itekako.

A to da ce PSN puci, to nije "sigurna stvar". Mozda se desi, mozda ne. Ako se i desi, to nije kraj sveta.

Do 4 jutros sam imao silnih peripetija sa Destiny. Mi se bavimo pisanjem clanaka na engleskom o igrama i Destiny je veliki launch na kom mora da se radi. Jos u subotu se procuje da ce serveri da budu otvoreni danas (u ponedeljak) za press i sretnike koji dobiju fizicku kopiju igre ranije. Prednost od skoro 24 sata u odnosu na ostale je velika stvar u online media svetu pa se razletim svuda da nekako dodjem do primerka igre ranije. Na zalost, nas distributer nije bas nesto raspolozen za saradnju a moguce da tek danas dobijaju fizicke kopije. Provalim da ako se uradi digitalni pre-order sa novozelandskog naloga otkljucace igru nekih 17 sati ranije (jer je prelazak sa 8. na 9. kod njih tako nesto razlika). Morao sam da cancel-ujem pre-order koji sam imao na US nalogu, da nadjem na netu gde da kupim australijske PSN kodove (jer novozelandskih nigde nema). Sve u svemu, jutros u 4 sata sam imao PS4 sa pre-orderovanim Destiny koji se otkljucava u ponedeljak u 16h po nasem vremenu!

Bice live stream na http://www.twitch.tv/realgosunoob cim pocnemo da igramo. Mozda cu da komentarisem na engleskom, zbog cega se unapred izvinjavam, ali takav nam je posao.

Takodje - za one koji nisu igrali Betu - evo lista tips and tricks sta treba da znate pre nego sto pocnete da igrate

http://www.gosunoob.com/destiny/destiny-tips-tricks-guide/

Poslednja izmena:
Sudeci po GAF-u, serveri za Novi Zeland se pale za sat vremena, EU serveri u minut posle ponoci a US serveri sutra ujutro u 9AM [njihova PDT ponoc].

Ne zna se da li ce svi sirom sveta koji vec imaju retail disk moci da krenu da igraju cim se upale NZ PSN serveri.

Poslednja izmena:
mogu ko ima retail disk

He he, meni stiže tek sledećeg ponedeljka. Taman kad se PSN normalizuje malo ;).

Serveri za one sa diskovima [ili NZ preorderima :D] su upaljeni. Gomila ljudi je krenula da igra i pravi livestreamove.

Poslednja izmena:
Da li je neko pre orderovao digital guardian edition? Ako jeste, da li u preloadu može skinuti i expansion pass i ostale *******cije koje dolaze uz to ili samo igru?

Malo mi je cudno da igra ima bas ovoliki hype i da su preorders through the roof, a do pre neki mesec neki su ovde bese pricali kako ce ovo biti fail decenije. :D Iskreno, ni ja nisam u pocetku ocekivao nesto bog zna sta, ali posle alfe i bete mogu reci da i ja ovo definitivno uzimam... krajem meseca doduse.

Ako ti je merilo uspeha "sta su neki ovde bese pricali"...

:)

Malo mi je cudno da igra ima bas ovoliki hype i da su preorders through the roof, a do pre neki mesec neki su ovde bese pricali kako ce ovo biti fail decenije. :D Iskreno, ni ja nisam u pocetku ocekivao nesto bog zna sta, ali posle alfe i bete mogu reci da i ja ovo definitivno uzimam... krajem meseca doduse.

Snimio sam reklamu na sport klubu, mislim da ce igrica biti kabru.

Ja i dalje ne kontam kako igrate FPS na Joypadu, i pored sve dobre volje ne mogu :)

Dobro je zezanje. Igra je zabavna - prava akcija

Ima li sta lepse od finih, kulturnih i vaspitanih ljudi u temi, gde bi nam bio kraj da smo svi takvi...

Ja i dalje ne kontam kako igrate FPS na Joypadu, i pored sve dobre volje ne mogu :)

Ja ne mogu na PC-u, nekako mi se gadi. Otkad ga koristim za posao PC mi se toliko zgadio. Radim par sati na njemu i kad završim ne želim ni da ga vidim do kraja dana, a kamoli da još igram nešto.
A FPS na DS4-ci, milina. Far Cry 3 počeo na PC-u i odustao, kad je došla PSN Free verzija prešao ga na PS3 sa uživanjem, a tamo je još i lošiji joypad.

Vidim ja da ti nisi igrao najbolju FPS igru ikad napravljenu. [and I'm not even joking :)]

Toliko je dobra da niko ne igra rimejk. Dok su Black Mesa igrali milioni. Nemojmo se zavaravati, Golden Eye ce ostati upamcen kao prva igriva FPS igra na konzolama ali to je ne cini najboljom. Da neko sada napravi 1:1 rimejk Dark Forces 2: Jedi Knight sa modernom grafikom, pao bi na dupe kakva je igra.

Da li je neko pre orderovao digital guardian edition? Ako jeste, da li u preloadu može skinuti i expansion pass i ostale *******cije koje dolaze uz to ili samo igru?

samo igru i neki update exp pass tek kad bude trebao da izadje,ima ga u download list ali ne mozes da ga dwl.

Meni je ovo prvi konzolni FPS. Kontrole su veoma neprijatne ali ima nekog uzitka kada i pored tako bangavih kontrola uspes da zabodes headshot. Sa malo vezbe sve to manje vise prodje. Ono sto me u stvari iznenadilo jeste da se cini da su svesni tih konzolnih nedostataka u FPS. Cini mi se da su zato same neprijatelje ucinili laksim za ubiti. Sa headshotom ih jos brze ubijes sa cool efektom ali generalno se cini da bullet spray moze da te izvuce. Posebno mi se cini da zoom ima mnogo manji recoil. Sve u svemu - boli me patka da li je kontroler ili ne dok god se dobro zabavljamo, a dosta je dobra zabava za sad.

Meni je ovo prvi konzolni FPS. Kontrole su veoma neprijatne ali ima nekog uzitka kada i pored tako bangavih kontrola uspes da zabodes headshot. Sa malo vezbe sve to manje vise prodje. Ono sto me u stvari iznenadilo jeste da se cini da su svesni tih konzolnih nedostataka u FPS. Cini mi se da su zato same neprijatelje ucinili laksim za ubiti. Sa headshotom ih jos brze ubijes sa cool efektom ali generalno se cini da bullet spray moze da te izvuce. Posebno mi se cini da zoom ima mnogo manji recoil. Sve u svemu - boli me patka da li je kontroler ili ne dok god se dobro zabavljamo, a dosta je dobra zabava za sad.

I ti ces opisivati ovaj naalov :D?

Omg....

Akcija u TC USce, ko kupi igru u Game-s, ode sa fiskalnim po kul Destiny majcu. Mozda zvucim detinjasto, ali sam nekako ponosan sto se ulaze u marketing za igre kod nas, bilbordi i tv reklame. Secam se da sam video u Minhenu prvi put takvu kampanju za GTA V, ali kod njih je to sigurno normalna stvar...

Prilozi

• IMG_20140909_093036.jpg
    IMG_20140909_093036.jpg
    821.7 KB · Pregleda: 129
Vrh Dno