Šta je novo?

Destiny

Odigrao sam jedan h, igra mi je se jako svidjela i mislim da ce se tu dosta vremena provesti medjutim framerate me ubi, glava me zabolila, meni je 30 za ovako nesto jako malo, nadam se da ce izaci za PC pa da se moze lijepse igrati i naravno da se moze progression sa PS4 nastaviti na PC-u.

To da, a meni bi cak i odgovaralo da igra ima otkljucan framerate, naravno sa vsyncom, recimo kao sto killzone ima.

To da, a meni bi cak i odgovaralo da igra ima otkljucan framerate, naravno sa vsyncom, recimo kao sto killzone ima.

Ko zna šta će do kraja uraditi, jer eno i iz Xone-a izvlače za final build 1080p a trenutno je 900p. Svi znamo koliko je PS4 moćniji, čak i sa ovih 10% snage koje su dodali One-u izbacivanjem Kinjekta.

Meni je ovo vrhunska igra, samo treba malo vremena da se sve pohvata. A sa društvom je još sto puta bolje...

Jeste, igra je odlicna, a i svidja mi se ovakav sci fi vajb sto se tice price, pogotovo sam intro igre.

Da, kao da su uspeli da izbegnu onaj sci fi "iz igrice" momenat i da sve to deluje nekako ozbiljnije, mada to nije prava rec. Jeste ovo nevidjena produkcija, ali mnogi je imaju, pa efekat nije takav.

Malo je do muzike, malo do naratora, ali sve zajedno deluje jako lepo sto se mene tice.

I tehnicki nije obecavalo, mislio sam da ce izgledati vrlo prosecno, ali kad se malo uznapreduje, vidi se sta znaci dobar dizajn. Ovo u 1080p izgleda nevidjeno dobro kad se sve sklopi. I u tom slimslu nije nesto sto se vidja u drugim igrama, ovde to deluje nekako za klasu iznad. Bilo je takvih trenutaka da stanes i da gledas. Tehnicki nista specijalno, ali utisak zbog dizajna i uverljivog sveta je mnogo dobar.

Poslednja izmena:
Muzika i pacing cine mnogo toga, kao i same epic scene. Jedino u samom gameplayu onaj Haloliki utisak vanzemaljaca mi je malo meh, ali opet, sa sve gomilom misija (pre svega coop) i gomilom sadrzaja i predela, sve deluje bas solidno.

Inace da, tehnicki igra nije neko remek delo, mislim ima finih efekata, ali sam art dizajn okoline je fenomenalan. Jedino mozda malo jace boje i poneki cell shading mi malo kvare utisak, ali sveukupo i dalje deluje vrhunski.

Nisam do sada ni igrao neku igru u co op, ali juče mi je prilično pomoglo kad mi se par likova priključilo u jednoj misiji. Jako mi se dopada ova igra. Još od Mass Effect igara nisam imao ovaj feeling. Nije ništa spektakularno ali je nekako bolje od većine za klasu.
Sad gledam i neke PS3 gameplay klipove i izgleda solidno. Da li će se plaćati mesečna pretplata za igranje, ili je dovoljno samo kupiti igru? To nisam video da se bilo gde spominje.

Valjda 12 giga za download, pa se deo otpakuje na hardu.

Inace, ovi ispod zemlje bas odbijaju da umru. :D

Pošto nisam neki ljubitelj igranja protiv AI, pa čak i u coop modu, malo sam danas igrao conquest.......
Dok se nisam isključio iz BF moda, bilo je meh, ali sam posle shvatio na šta me podseća.....
UT iz najboljih dana, kada sam kupovao originalnu verziju da bih igrao online na Linux mašini....
A tek je 11 godina prošlo od toga.... :D

MP je super ali bas bas super danas sam ceo dan igrao i mnooooogo sam dobar :)

Naručio sam Destiny preko Playstation Store-a, kako sad do BETA code-a?

Edit: našao sam download nekako... ili je ovaj store glup ili sam ja previše mator za ovo :)

Poslednja izmena:
Kog dana i u koliko sati po NASEM vremenu :) treba da igram betu da bi dobio ono sto daju kao poklon. I jel zna neko precizno sta je to?

I ladno je down for maintenance 2 dana... baš sam našao kad da pazarim igru :)

Mnogo dobra igra, evo vec nekoliko sata gledam gameplay na yt-u :D

Kog dana i u koliko sati po NASEM vremenu :) treba da igram betu da bi dobio ono sto daju kao poklon. I jel zna neko precizno sta je to?

U subotu u 23h po nasem vremenu. Uz malo srece, pored nekog shitty emblema mozda i otkljucaju onu mapu na mesecu sto se moze videti u location manageru.

Destiny je odličan! Barem ovo što sam probao do sada. Šteta što, recimo, Borderlands nije ovakav. Bojao sam se da napucavanje neće valjati jer ipak igru pravi Halo tim, ali su pokazali da mogu da ponude i nešto kvalitetnije nego što su nudili do sada, srećom. Osim dobrog napucavanja, impresioniran sam grafikom i muzikom. Videćemo kakva će igra biti nadalje, ako bude nastavila da bude ovako dobra, pašće preorder ne obične verzije, već one sa uključenim ekspanzijama.

edit: i AI je skroz dobar. Desilo mi se da sam se skoro pola minuta jurio sa nekim neprijateljem oko ogromnog sanduka, ja levo on desno, ja desno on levo, pokušavajući da zađemo jedan drugom za leđa, neprijatelji se grupišu, povlače, pokušavaju da te zaobiđu, koriste zaklone...doduše, nisam predaleko odmakao, ne znam kako je posle, možda se to bolje vidi samo u ne naročito prostranim okruženjima, ali svejedno.

Poslednja izmena:
I ja sam na mehaniku u startu tako gledao, kao da igram klasican shooter, dok nisam shvatio da je koncept drugaciji i cega je sve ovo miks. Bitno je da zadovoljava i da je osecaj dobar. Posebno melee :D.

To je inace malo drugacije (bolje) kad doces do 5. nivoa kad se otvara Cruicible deo, koji je klasican MP.

Poredjenja sa Borderlandsom ili nekom slicnom igrom su mi ok samo na papiru, dok se prica o konceptu, a realizacija je ipak nesto deseto. Mnogo mi ovo odskace kad se gleda kao celina.

Meniji, dizajn svega, atmosfera, muzika, nivo ispoliranosti svakog detalja...nekad nije moguce objasniti zasto nesto ostavlja dobar utisak i mislim da je to ovde za mene slucaj. Pojedinacno su sve to stvari koje smo vidjali, ima tu dosta mana, ali kad se sve spoji i kad krene da se igra sa bar jos jednim igracem, postaje jasno da tu ima neceg neopipljivog :).

Atmosfera je odlicna, to je meni najbitnije. Ne znam kako da opisem, neka vrsta sci fi-a koja nije namenjena samo HC ljubiteljima zanra, nego nesto sto je blize "svakom coveku", mnogo lakse ce da se svidi sirem krugu ljudi, ali kvalitetom, ne nekim opstim mestima i glupostima. Nije idealno, naravno, ali za mene bolje od vecine igara u tom smislu.

Jos sam ja "najgora" publika za ovo, nije mi se preterano svidjao Halo, ne igram MMO-ove jer to nije moj fazon i mehanika me ne zadovoljava u tim igrama, kompetitivni multiplayer mi je postao naporan u ovim godinama, sem kad se desi nesto bas genijalno.

Ova igra ima svega toga, ali na takav nacin izmesano da ce ispasti da prvi put imam zivaca za neki oblik MMO-a, da mogu bez napora i svojim tempom da idem kroz igru sa nekim ili sam, a da mi pritom sve to sve vreme izgleda i zvuci fenomenalno uz dobar osecaj igranja.

Valjda nemam iskustva sa tim "persistant world" igrama, pa je i to sto to dozivljavam deo utiska.

To je mozda najbolji savet za sve: ova igra nikako nije za gledanje ili prepricavanje, mora da se proba da bi se osetilo sta je ideja i sta je dobro kad sve klikne. Ja sam bio vrlo razocaran posle gledanja gameplay snimaka i kad sam cuo da je ovo neki MMO fps ili sta vec, ali sad sam potpuno promenio misljenje.

Obavezno probajte i to sa bar nekim drustvom, neuporedivo je bolje.

Poslednja izmena:
Potvrdjeno. Veceras u 23h se otvara ona misija na mesecu. :) Ostace otvorena 2 sata, ko god je bude igrao dobija specijalni banner koji ce se preneti u final game.

Nazad
Vrh Dno