Šta je novo?

Desperados 2

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Konacno je najavljen nastavak fenomenalne igrice - Desperados 2: Cooper's Revenge i treba da bude uradjen u 3d engine-u. Izlazak je najavljen za Novembar 2004. U međuvremenu u septembru ove godine se pojavljuje Commandos 3!!!

Kako vidim na www.amazon.co.uk, "Commandos 3: Destination Berlin" je nazalost ipak pomeren na 14 novembar, a "Thief 3" na 28 novembar. Ove godine, naravno. "Deus Ex: Invincible War" je zakazan za 12. septembar. Sve ove informacije su stare bar mesec dana. Lazo, odakle ti to za Commandose 3 u septembru?

http://www.actiontrip.com/releases.phtml 26. 9. 2003

Mada me ne bi ni malo iznenadilo da su pomerili datum za pred bozic.

Tja, ko ce ga znati.

Ovaj termin sa ActionTripa koji si ti naveo za Commandose je za USA. www.amazon.com, pak, navodi 30. septembar . Opet, bas bi me zacudilo da Pyro/Eidos, evropske firme, igru izdaju prvo u USA, pa tek dva meseca kasnije u Evropi. Extra sto je u pitanju "jak" naslov, a oni obicno u celom svetu izlaze u istom trenutku. `Ce vidimo...

Pojavili su se i prvi screenshotovi Desperadosa 2. Igra ce definitivno biti 3d, videcemo koliko ce je to poboljsati ili pogorsati. Ja sam skeptican ali ako se dobro i kvalitetno odradi moze biti nesto od toga.

Commandosi 3 su me malcice razocarali - misije su bile kratke, malo ih je bilo, a mape bile male. Commandos 2 je u svemu bio kompletnija igra. Trebalo je to da se zove expansion pack, nikako commandos 3! I pored toga pruzili su dosta sati retko kvalitetne zabave.

Pojavili su se i prvi screenshotovi Desperadosa 2. Igra ce definitivno biti 3d, videcemo koliko ce je to poboljsati ili pogorsati. Ja sam skeptican ali ako se dobro i kvalitetno odradi moze biti nesto od toga.

Commandosi 3 su me malcice razocarali - misije su bile kratke, malo ih je bilo, a mape bile male. Commandos 2 je u svemu bio kompletnija igra. Trebalo je to da se zove expansion pack, nikako commandos 3! I pored toga pruzili su dosta sati retko kvalitetne zabave.

*ebi ga, ja sam ocekivao da ce D2 biti u standardnom, Commandos fazonu. Jos jedan Tomb Raider klon je poslednje sto treba ovoj planeti...

A Commandos 3, meni i dalje nikako nije jasno zasto im je za onolicnu igru trebalo cak 3 CD-a ?!?

Zorro je napisao(la):
A Commandos 3, meni i dalje nikako nije jasno zasto im je za onolicnu igru trebalo cak 3 CD-a ?!?

Nemoj zaboraviti da tamo na zapadu uopste nije bitno koliko cd-ova dolazi u originalnoj kutiji, cena je standardna i niko ne gleda broj medija :) jerbo placa int. svojinu, a ne uslugu presnimavanja kao ovde.

Zorro je napisao(la):
Jos jedan Tomb Raider klon je poslednje sto treba ovoj planeti...

Tacnpo, ali nazalost ima ljudi koji se ne bi slozili sa tobom ctp;

Misunderstanding, nisam mislio na cenu medija, vec na to da je onih 12 (toliko bese?) nivojcica tesko 2GB ?!? Prvi Commandos je imao 20 nivoa, naravno losije grafike, bez 4-way rotacije mape i "enterijera", ali je zauzimao samo 120MB (bez filmova). A nivoi su uglavnom bili veci od ovih u trojci...

Ovo za TR klonove, tja, verovatno si u pravu.

Da se razumemo i ja prezirem TR i sve njegove klonove (sem mozda zadnjeg Prince of Persia)

Sto se nivoa tice, pa znas kako, lakse je sa 2d sprajtovima nego sa 3d objektima :). Pa jos kvalitetnije (prilicno) teksture, odsustvo vece optimizacije endzina u odnosu na Com2 vec maltene "lepljenje" i budzenje starog endzina - i to je to...Slazem se da bi to moglo i trebalo biti manje ali Boze moj...

Nazad
Vrh Dno