Šta je novo?

DesktopX (by Stardock novi WindowBlinds?)

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
U januarskom Svetu Kompjutera ima clanak o Longhornu gde je objavljena i super slika nekakvog DesktopX sistema koji pravi Stardock kreaotor WindowBlinds-a. Na stardock-ovom sajtu nisam uspeo da nadjem slicnu sliku ovoj iz SK-a, pa me zanima zna li neko nesto vise o ovoj kostumizaciji Windowsa?
:boom:

Evo i tog cuda....

Stvarno otkida, kako dizajnom, tako i reorganizovaim menijima....
🙂 type;

Ova slika već dugo kruži Mrežom i, iako odlično izgleda, ne radi se o Longhornu. To je zapravo DesktopX, dodatak za Windows koji pravi „Stardock”, kreator popularnog WindowBlindsa.

Re: Evo i tog cuda....

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Stvarno otkida, kako dizajnom, tako i reorganizovaim menijima....
🙂 type;

Sta znam, imam najnoviju retail verziju. Instalirao sam je, kliknuo dva-tri puta na animirane ikonice, deinstalirao i narezao ne neki CD 🙂

E da! I mene zanima kako doci do ovakvog izgleda XP-a! Stvarno je dobro, jos malo da se potrude pa ce biti dosta losiji od Apple OS 10 🙂

Mislim da DesktopX nije isklucivo samo za WinXP...

Amon_Ra je napisao(la):
E da! I mene zanima kako doci do ovakvog izgleda XP-a! Stvarno je dobro, jos malo da se potrude pa ce biti dosta losiji od Apple OS 10 🙂
Sto losiji ?
Pa vidish da su ga okitili ko novogodisnju jelku, samo jos kad bi se iza te sminke krile i neke konkretnije stvari (mislim na Longhorn naravno)...

Crni je napisao(la):
Sto losiji ?
Pa vidish da su ga okitili ko novogodisnju jelku, samo jos kad bi se iza te sminke krile i neke konkretnije stvari (mislim na Longhorn naravno)...

Zakacena slike nije iz Longhorn-a, iako su moroni iz SK zakcili doticnu na naslovnoj strani i napisali: 'bla bla Novi Windows: Longhorn' (verovatno je pisao onaj krembil iz I/O Port-a)...

Imam DesktopX koji sam skinuo sa nekog Argentinskog sajta, nemam link 🙁 Iako sve lepo izgleda, opterecuje (nepotrebno) ne tako slabu masinu (XP2600+, 256MB DDR333 itd...)

Inace imam i Longhorn temicu za Windows XP (preko Style XP programa) i to onu koja je bas iscupana iz Longhorn-a i mogu Vam reci da je npr. Watercolor tema mnogo lepsa (i ona je isla uz Beta verziju Windows XP - Codename: Whistler)

Crni je napisao(la):
Sto losiji ?

Jednostavno mislim da je Apple napravio do sada najlepsi i najdopadljiviji sistem ikada, Aqua fazon je nesto najlepse sto se ikada pojavilo.

delimir je napisao(la):
Dzabe pise u textu, kada na naslovnoj stoji tako. Izuzetno neprofesinalno.

Pa sta ti je. To je cist marketing.. neko ce to da procita i da kupi ceo casopis samo zbog toga... :hump:

Amon_Ra je napisao(la):
Jednostavno mislim da je Apple napravio do sada najlepsi i najdopadljiviji sistem ikada, Aqua fazon je nesto najlepse sto se ikada pojavilo.

Ako ti je do Aqua-e ti instaliraj Lindows (njihov KDE mnogo lici)...

U principu za Gnome imas dodatke koji ga transformisu u Aqua stil. Mada i sam MacOS je ustvari Unix...

Znam za tu foru. Nego kako se pokazao taj Lindows? Vredi li se cimati oko njega?

I niko da kaze gde ima da se skine ovaj DesktopX?
😕

Ma lako je nabaviti desktopX, evo linka, ali nabaciti bas onakav izgled je malo teze.

Hm... ja bio na stardocku i nisam nigde video da pise DesktopX... :rocket:

Sacu da ga skinem pa da vidim sto ne moze da se podesi onako kao na slici... :whip

Nazad
Vrh Dno