Šta je novo?

Desktops...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jos jedan :banana:

Prilozi

• Mucke.jpg
    Mucke.jpg
    156.3 KB · Pregleda: 144
Poslednja izmena:
Nego Nitro stvarno si malo smorio sa ovim tvojim desktopovima sve je to lepo ali MALO ga pretera svakih 5min ti postujes neki novi wall......nije sve u "nabijanju" postova ;)

Poslednja izmena:
kloshar je napisao(la):
Evo jos jedan :banana:

bravo majstore ! klasika :)

aj posalji samo sliku na ovaj thread , ne znam da li je to dozvoljeno ali mislim da se mnogi ne bi bunili :)

poz

Poslednja izmena:
PretendeP je napisao(la):
bravo majstore ! klasika :)

aj posalji samo sliku na ovaj thread , ne znam da li je to dozvoljeno ali mislim da se mnogi ne bi bunili :)

poz

Evo slika, jos sam je malo "ocistio"

Prilozi

• Mucke.jpg
    Mucke.jpg
    370.2 KB · Pregleda: 113
Poslednja izmena:
my contribution :)

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    212.9 KB · Pregleda: 140
NiTro je napisao(la):
OK, znam da sam smorio. Nisu meni bitni postovi, nego kad mi je dosadno ja poshaljem wall, onako bez veze.
Trudicu se da ih shaljem manje.
Nitro kad mi bude dosadno ima da ti obrisem jedno 100 postova.
Inace ovaj tred je otisao u persun i najavljujem katanac za njega uskoro.

Evo i mog... (desktop-a :))

Prilozi

• desk.JPG
    desk.JPG
    99.1 KB · Pregleda: 168
mitnick je napisao(la):
Evo i mog... (desktop-a :))

jel mozes da kaaazes koje si programe koristio.
hvala

pozz.

Pozadina je moje delo :banana:

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    47.7 KB · Pregleda: 122
Ovako mi se bas dopalo,bas je prakticno,ikonice se otvaraju jednim klikom,a desktop odmara ochiii ,)

Prilozi

• prakticno.JPG
    prakticno.JPG
    48.2 KB · Pregleda: 133
@EM2000
*****OFFTOPIC*****stace ti po dve nero,firefox,winamp ikonice? :D :d

Marti Misterija je napisao(la):
Mitniche, kazi coveku koje si programe i module koristio pa da zatvaramo radnju.
Marti, a zašto da zatvoriš thread? Baš je interesantno videti kakve desktope imaju članovi foruma, razmenjivati iskustva u ulepšavanju istih. ;)

Ronnie, ne reče mi da li imaš link za onu temu Aero 5203.

@ M!ST!CX :
Pa sigurno nisam indijanac da stavim 2 iste ikonice!
U gornjem levom uglu mi je tad kad sam radio screenshot bio minimiziran winamp i firefox,a tu sam namestio da mi prikazuje taskbar u objectdoc-u,pa izgleda kao da sam stavio 2 iste ikone :D.Jedna Nero ikona je Express,a druga Burning room,express koristim samo za kopiranje cd-a i dvd-a,cesto koristim,tu mi je najbrze,pa zato je su 2 stavljene.Posto ga sitnicaris morao sam da razjasnim da ne bi bio ****Offtopic****.Da je po tvom vidjenju stvari ja sam trebao do sada da za bar 20 desktopa da stavim "Offtopic",ali pomislim u sebi:"Mozda vecina njih koristi "My Network places" ili "Acdsee Foto Canvas" ili sl. pa im te ikone stoje na desktopu jer se koriste"???????? :wall:
POZDRAV

Poslednja izmena:
OFFTOPIC.Nema tu sta da mi se ljutis i da se vredjas-niti mene da vredjas...pitao sam iz cistog zezanja pretpostavio sam da ima neki razlog sto je vise istih ikonoca :D :d

Poslednja izmena:
@ronnie - vid' ovako.. vas 5 spamuje preko 10 strana u ovom tredu. Kako vam se pomeri koja mozdana celija tokom vasih lenjih i dokonih dana pa promenite neki wallpaper ili ikonicu, vi odma lupate postove, kacite atachmente itd.
620 postova, 25 strana treda, stotine atachmenta, 13k ljudi videlo.
Dosta vise.
Svaki sledeci tred na ovu temu u narednih par meseci brisem bez pardona.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno