Šta je novo?

Desktops...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neo, ajde wallpaper necu komentarisati, necu ni pesmu koju si u tom trenutku slusao, ali reci mi molim te, jel ti ono pointer na sredini - ono sto lici na crni metak sa zupcanikom, u visini desnog kolena onog lika?

Bancho, kakav crni LOTR, ono na dnu reke neka burma a ne gospodarev prsten :)

Da, taj zupcanik je kursor, to sam juce instalirao :)

Inace pozadina je jebachka, pa sam je satavio samo za print screen inace mi stoji druga slika, evo screen shota...

Poz.

Prilozi

• desk2.jpg
    desk2.jpg
    197.3 KB · Pregleda: 187
@neo: Brate, kako mozes da se snadjes sa onoliko ikonica??? Pa to bre moze da izazove epi napad!

shtaps je napisao(la):
Neo, ajde wallpaper necu komentarisati, necu ni pesmu koju si u tom trenutku slusao , ali reci mi molim te, jel ti ono pointer na sredini - ono sto lici na crni metak sa zupcanikom, u visini desnog kolena onog lika?

:d :d :d

Da da... to je Mouse Pointer, imas ga u CursorXP-u! :D

simpson H je napisao(la):
Jebote ja koliko kapiram desktop treba da te odmara i opusta, a koliko vidim svi se lozite na neke munje i kiklope :d

Šta si ono stavio na glavu ? :D Jel da žena i deca ne mogu da te nadju preko satelita kada zbrišeš na pecanje ? :D

Čekiraj moje ovčice i vuka. :D

Evo jedna pozadina za one koji imaju linux operativne sisteme(win.jpg), a evo i mog opustajuceg desktopa "wish i was there" :D :D

Prilozi

• Win.jpg
    Win.jpg
    119.4 KB · Pregleda: 172
  • Opusteno.JPG
    Opusteno.JPG
    184.8 KB · Pregleda: 168
aj da i ja ubacim moj desktop... ovo je kad nemam puno posla, inace sve je puno u taskbaru

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    70.8 KB · Pregleda: 264
Miroslave Miroslave :d pa jel ti to Optiplexu i meni pravis zazubice? :D :D

Haha, znaci nisu dzabe ostavili Win98 style, neko je ipak koristi :D

andjelkoyu je napisao(la):
Miroslave Miroslave :d pa jel ti to Optiplexu i meni pravis zazubice? :D :D

Zasto vam pravi zazubice? Ako je zbog Startrek-a evo vam jedan wallpaper

Prilozi

• Wallpaper.jpg
    Wallpaper.jpg
    49.3 KB · Pregleda: 169
shtaps je napisao(la):
Bancho, kakav crni LOTR, ono na dnu reke neka burma a ne gospodarev prsten :)

Sad ce Smeagol da ga stavi pa ce se pojaviti i natpis :D

ne, pazi meni nije bitno jel enterprise ili voyager na slici, bitno je da je svemir :)

Evo ga jedan dobro poznat! :D

Prilozi

• wallp.gif
    wallp.gif
    127.5 KB · Pregleda: 238
Ovde je od screenshota desktopa stiglo do wallpapera. Ne bih se chudio da vidim kako na sledecoj strani se proteze pricha o CursorXP-u! :D

Immortal_SurvivoR je napisao(la):
Ovde je od screenshota desktopa stiglo do wallpapera. Ne bih se chudio da vidim kako na sledecoj strani se proteze pricha o CursorXP-u! :D

Cudno da nisi primetio. Ispravi Title pise ti: Unegistered User - DanieL Zar nebi trebalo Unregistered

Ako si tako namerno napisao Sorry

Ima i Nas koji smo jos uvek na 800x600 :S:

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    28 KB · Pregleda: 173
Evo i moje kreacije: UXTheme patcher + ChaNinjaStyle RC5 + ChaNinja SubZero icons + WinAmp5 (MMD3 skin) + Contrast white mouse cursor (ne vidi se) + Wallpaper Abstract BRB (http://www.adni18.com/Gal_Wallpapers.html)

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    156.4 KB · Pregleda: 195
Evo mog desktopa na poslu (lightwave rendering):

violinista_desktop.jpg

:D :p :banana: :guitar:

Ovaj Linuxo ima mnogo lepe wallpapere; pogledajte ovo:

Prilozi

• mnogo_lep_wallpaper.jpg
    mnogo_lep_wallpaper.jpg
    80.3 KB · Pregleda: 211
Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ovaj Linuxo ima mnogo lepe wallpapere; pogledajte ovo:
bas mi se nesto i ne svidja... ne volim svetle wallpaper-e, to jako svetlo mi smeta ocima :)

Evo ga moj desktop na poslu...

P.S. A kako se vi ljudi opuštate uz desktop kad niko nema neku golu ribetinu na desktopu?! :-devil-:

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    46.3 KB · Pregleda: 224
Poslednja izmena:
Jeli se etvarno ljudi stide da okache svoje wallpapere (sa ikonicama, a mogu i da stave hide icons) sa "golim devojkama"? Ja sam imao jedno vreme, a sada Aston + statorova tema. :wave:

Ma zoni to je najbolje shto moze da se drzi na desktopu (cemu onda sluze?), i stavish u nekom programu da ti menja desktop na svakih sat vremena, a slike da budu iz istog direktorijuma sa istovetnim sadrzajem! :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno