Šta je novo?

Desktops...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mitnick je napisao(la):
Zoni, ajde lepo idi na spavanje...Ja sam dao josh jedan zato shto sam promenio neshto i zato shto hocu da ljudi vide i media player, ne zato shto tripujem da mi je mnogo dobar desktop kao ti...
:d

pa, nisi promenio NISTA na svom desktopu! :)

inace, ja uopste ne tripujem da mi je desk "dobar", jer me to ne interesuje - stavim samo onaj wallpaperi skin koji mi odgovaraju...

uzgred, interesantno mi je kako mene ljudi smaraju sa tim "customizacijama", a kad pogledam ove desktope, shvatam da ima mnooogo gorih od mene! :D hehe, pa ja koristim default ikonice, default skin za WinAmp i imam po 2-3 skina za ostale programe... stvarno interesantno

:wave:

Evo desktop-a iz XP-a sto sam ostao duzan. Sve standardno (win clasic) osim Wallpaper-a

Ako nekog interesuje u pozadini se nalazi:
JCB fastrack 3190 5.9l

PS: Glas za statorov Desktop zaista ja zbunjujuci :cigar:

Prilozi

• DesktopXP.jpg
    DesktopXP.jpg
    201.7 KB · Pregleda: 200
Jel koristi neko Litestep? Pokusacu da iskopam negde moj stari desktop...

Posto me je mnogo ljudi pitalo za temu (sto na pm sto ovde) reko aj da im odgovorim :)

Dakle prvo instalirate Aston 1.9.1 ja sam taj koristio ako je izaso noviji moze i to

Onda odete pravac http://www.astonshell.com/skins/index.php?section=0&cat=0&show=10&sort=2 i izaberete temu po vasem izboru. Ima stvarno mocnih tema koje su cak i lepse od ove sto sam ja izabrao ali eto jako volim kombinaciju zelene i crne.

Napomena aston "traje" samo 30 dana. Evo linka gde smo malo pricali o mod-ovanju win-a raznim temama http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=24621

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
uzgred, nemam predstave sta ti je taj "Ctl3d.dll"...
To ti je ono sto od crno-belih flat win31 kontrola pravi sivo-bele "skoro-pa-3d" win31 kontrole :)
Ono sto hocu da ti kazem je da je (meni) besmisleno ulagati toliki trud u izgled desktopa... pre par nedelja sam cetiri puta u roku od tri dana reinstalirao windows, tako da mi je jurenje novih skinova i volpejpera bezveze...

Ajde i ja da udjem u ovaj smaracki tred. Evo mog desktopa, premda ionako po ceo dan drzim upaljen Total Commander, tako da mi je fakticki on desktop :) Ne drzim nikakve ikonice na njemu, iskljucio sam opciju za prikaz ikona...

P.S. najgori desktop je Zonijev, ubedljivo...premda ga opasno ugrozava opet Zonijev desktop, samo sa posla :d

Prilozi

• Desktop.JPG
    Desktop.JPG
    119.7 KB · Pregleda: 244
Poslednja izmena:
Cisto i uredno

Ne podnosim ikonice na desku, daleko lakse se snalazim u Startu ili preko Ql.

Prilozi

• Desk.jpg
    Desk.jpg
    130.2 KB · Pregleda: 174
mitnik kakav je ono still dre ? a? od kad ti slusas rap? :) ehehe iznenadio sam se kad sam video :)

Thunderdome je napisao(la):
Ne razumem šta će nekom 100 ikonica na desktopu!?
Sve to treba tako često da bi bilo tu?
Upravo tako... da nemam ikonice i show desktop u QuickLaunchu rad na racunaru bih usporio min. 50%... zasta uopste i sluzi desktop? Za ukras? Ne, jeftinije je kupiti uramljenu sliku (ili cak elektronsku :d) za to, ova se ne isplati jer trosi mnogo struje... :D

Daj bre kompresujte te slike malo bolje...

OptiPlex je napisao(la):
P.S. najgori desktop je Zonijev, ubedljivo...premda ga opasno ugrozava opet Zonijev desktop, samo sa posla :d

:Klanjanje

Kolega 100% ste u pravu ali to treba dopuniti: najgori desktop je Zonijev, ubedljivo... premda je opasno ugrozen od strane Zonijevog desktopa sa posla koji maximalno ugrozava desktop sa posla no. 2 :D :D :D

evo jos jednog deska (sa mog No.2 kompa na poslu, koji ne koristim ja, ali sam ga ja "nemestao"...)

To nisi ni morao da kazes, vidi se :) :) :)

Evo i mog simple desktopa...

Prilozi

• kutija.jpg
    kutija.jpg
    101.3 KB · Pregleda: 254
Ahahah a sta je tu nabudzeno molim te? :) Pa pogledaj TVOJE primere :) Tipican pocetnicki kich :) Ovo je samo jedna tema i wallpaper i to je to ;)

Evo i mog :D

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    229 KB · Pregleda: 203
ZoNi gangsta' aka "bash mi cool desktop, imam old school winamp" hoova Manuva' :d :d

zonb.jpg

Iiiiiihihihihi...... :d :eyebrows:

Poslednja izmena:
kUdtiHaEX je napisao(la):
Ovo je samo jedna tema i wallpaper i to je to ;)
ahahahha... ovakav odgovor sam i ocekivao :d

poenta je u tome da je i kod mene samo tema i wallpaper - dakle, nikakvo tweakovanje ili menjanje ostalih parametara... skinem visual style (npr. taj koji sam ti nasao ;) ) raspakujem ga i to je sve...

znaci, potpuno isto kao i ti, samo je tema drugacija :wave:

Jebote ja koliko kapiram desktop treba da te odmara i opusta, a koliko vidim svi se lozite na neke munje i kiklope :d

Prilozi

• hardy1.jpg
    hardy1.jpg
    477.3 KB · Pregleda: 261
Ove pozadine sto dolaze uz Windows su katastrofa... ima da pocupam one iz Mandraka i njih da koristim...

simpson H je napisao(la):
Jebote ja koliko kapiram desktop treba da te odmara i opusta, a koliko vidim svi se lozite na neke munje i kiklope :d

Okud da JCB ne opusta. Cim ga pogledam osecam se... Zasticeno :) A u 98 moja buduca ljubimica

Jadno pitanjce za tebe i Mitnick-a: Gde ste nasli te slike? @ Mitnic: mislim na onaj Wall zemlje

Evo i ja da se pokazem :)
Kod mene je sve klasicno, uvek ima mnogo ikona, skoro sam udariao arrange bu type, tako da nisu lepo poredjane, ali eto tako se zateklo...

Kad sredim uploadovacu i to, nagovaram sebe, ali tesko... I u buduce nece biti ovakav haos, to uvek kazem, al ajd :)

Poz.

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    199 KB · Pregleda: 248
Evo i mog skromnog doprinosa. Ne mogu bre da se patim sa svim onim temama i programima

@mitnick: Strava izbor muzike!! Prvo The Streets, pa onda jos bolje - Dre!
@svi: Daj te neki sajt gde mogu besplatno da skinem wallaper-e visoke rezolucije (1280x1024)!!!!!

Prilozi

• MOJ desktop!!!!.JPG
    MOJ desktop!!!!.JPG
    146.6 KB · Pregleda: 192
Takodje mislim da desktop treba da odmara a ne zamara.
Evo kako se zatklo u vreme citanja posta
p.s. najlepsi desktop sa temom iz LOTR-a koji sam nasao (mada je ne drzim samo zbog toga)

Prilozi

• Clip2.jpg
    Clip2.jpg
    87.7 KB · Pregleda: 186
Respect za Star Wars KotOR!

Mada je ja brisem cim je predjem (posle 5-7 dana) :)

Neo_Matrix je napisao(la):
Evo i ja da se pokazem :)
Kod mene je sve klasicno, uvek ima mnogo ikona, skoro sam ud
Poz.
Crni Neo kakva je ovo slika, jak si ti Neo sa ovakvom pozadinom :d

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Respect za Star Wars KotOR!

Mada je ja brisem cim je predjem (posle 5-7 dana) :)

Ma ne mogu da se setim od koga sam je uzeo :D

Simpsone, ko te to uvatio na pecanju ? :d :)

@nex
Svaka cast na izboru wallpaper-a ! Vrhunska stvar koju sam jedno vreme i sam drzao ! Jedino uzitak kvari ona dr dre snoop dog reklama za psecu hranu na dnu ;) :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno