Preoccupation
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.11.2004
- Poena
- 725
Za 15 minuta počinje reinstalacija OS-a... :type: !
BTW: Pozadina je Markus Ruhl! :smoke:
BTW: Pozadina je Markus Ruhl! :smoke:
Poslednja izmena:
Ej moram da te pitam, pošto sam primetio da svaki čas reinstaliraš OS, aj' ako ti nije frka reci zašto bre to radiš svaki čas? Ne kapiram čemu to pa te zato pitam.Ronnie Coleman je napisao(la):Za 15 minuta počinje reinstalacija OS-a... :type: !
mhz je napisao(la)::d :-devil-: Eve ga novi,sta kazete ATi fanovi :d :d :-devil-:
Super ti je Wallpaper (Diablo)!!Diablo je napisao(la):trenutno je ovako. koliko ce biti aktuelno - ne znam.
MR.BIG je napisao(la):Jos samo ovaj malko drukciji i kraj!
Ovo malo promena sto vidite(a ima ih brdo) u odnosu na originalni izgled XP je uradjeno bez pomoci nepotrebnog softvera tipa Style XP, WindowsBlinds i tako to, sve je odradjeno peske, tj. menjanjem dll-ova(81dll je zamenjen) u System 32 i na jos ponekom mestu tako da nema smaranja resursa vec se sve ponasa kao da pripada sistemu!
Eto, hvala na paznji.
ok... dialup izgleda zanimljivo... download je ono za sta sam rekao "nista spec"...MR.BIG je napisao(la):Kako samo ikonice, pa pogledaj kako izgleda dial up ili download!
hvala... probacu malo da se "sigram"MR.BIG je napisao(la):za izgled sistemskih ikona ti je zaduzen shell32.dll
To je kod mene otklonjeno uz pomoc programa koji se zove 'Microangelo'. Sa tim programom mozes jos dosta toga da podesis.Gox je napisao(la):Znam da ima fora da shortcut ikone na desktop-u nemaju onu odvratnu strelicu u levom donjem uglu... Kako se to bese sredjuje?
nego, mogao bi ti lepo da napravis jedan mali tutorial za FAQ sobu, gde bi objasnio sta se i kako radi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari