Šta je novo?

Desktops...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za 15 minuta počinje reinstalacija OS-a... :type: !

BTW: Pozadina je Markus Ruhl! :smoke:

Poslednja izmena:
ledenice

Evo ga nov... juce uslikan... :d :d

Prilozi

• ledenice.JPG
    ledenice.JPG
    147.6 KB · Pregleda: 117
Ronnie Coleman je napisao(la):
Za 15 minuta počinje reinstalacija OS-a... :type: !
Ej moram da te pitam, pošto sam primetio da svaki čas reinstaliraš OS, aj' ako ti nije frka reci zašto bre to radiš svaki čas? Ne kapiram čemu to pa te zato pitam.

Evo ako ja mogu da odgovorim :). Gle Stvorenje, pre par meseci, znači skoro, na forumu je bila moda za svaki (ali svaki problem) predložiti čoveku da reinstalira windows. Ja sada ne pišem ovo uopšte vezano za bodibildera, nego uopšte. Dakle, ko god je šta pitao, dobio je odgovor "reinstaliraj sistem", od nekih, očigledno mladih i neobučenih članova bencha, dok jednog dana par ljudi nije diglo glas i reklo "dosta bre sa tim reinstalacijama" :). Gledam klince po kraju, koji god je naučio da u biosu namesti "1st boot device - cd drive" reinstalira sistem najmanje 3 puta nedeljno :) ili u prevodu, tako ti je kad ne znaš :).

mhz je napisao(la):
:D :d :-devil-: Eve ga novi,sta kazete ATi fanovi :d :d :-devil-:

Evo sta kazemo :smash: :)

Prilozi

• Ati1.jpg
    Ati1.jpg
    192.2 KB · Pregleda: 112
  • Ati3.jpg
    Ati3.jpg
    209.7 KB · Pregleda: 101
  • Ati4.jpg
    Ati4.jpg
    185.4 KB · Pregleda: 98
Kazi mi samo jednu stvar...Stvarno mislish da je ovaj desktop lep, dobar ili funkcionalan? Nisi se zezao?

Sustenance

Jos samo ovaj malko drukciji i kraj!
Ovo malo promena sto vidite(a ima ih brdo) u odnosu na originalni izgled XP je uradjeno bez pomoci nepotrebnog softvera tipa Style XP, WindowsBlinds i tako to, sve je odradjeno peske, tj. menjanjem dll-ova(81dll je zamenjen) u System 32 i na jos ponekom mestu tako da nema smaranja resursa vec se sve ponasa kao da pripada sistemu!
Eto, hvala na paznji.

Prilozi

• Sustenance.jpg
    Sustenance.jpg
    118.3 KB · Pregleda: 152
Diablo je napisao(la):
trenutno je ovako. koliko ce biti aktuelno - ne znam.
Super ti je Wallpaper (Diablo)!!

Imas li jos ovakvih Wallpapera (drugih sa Diablo temom)?

p.s. Malo skretanje... Sprema li se Diablo III?

MR.BIG je napisao(la):
Jos samo ovaj malko drukciji i kraj!
Ovo malo promena sto vidite(a ima ih brdo) u odnosu na originalni izgled XP je uradjeno bez pomoci nepotrebnog softvera tipa Style XP, WindowsBlinds i tako to, sve je odradjeno peske, tj. menjanjem dll-ova(81dll je zamenjen) u System 32 i na jos ponekom mestu tako da nema smaranja resursa vec se sve ponasa kao da pripada sistemu!
Eto, hvala na paznji.

Svaka tebi cast, ali meni nikako ne izgleda nepotreban softvare kada je potrebno ispremestati takve kolicine .dll-ova. Ni jedan program od ova dva koja si ti naveo ne koristi resurse a rade isto sto si ti uradio, jednim klikom. Mada taj tvoj rad mu valjda dodje kao old school :) uvek ces moci da se pohvalis u drustvu sa svojim handmade desktopom ;)

Prednost svega ovoga je sto sam odredjujes izgled svega, svake sitnice, a inace dll-ove pripremis i zameni ih za tebe programcic od svega 9 kb koji se zove Replacer u tri sekunde.

u, bre... jaka stvar :)

stavio si Kolov Sustenance VS i zamenio ikonice... mislim, nista spec!

Evo, kako to izgleda kod mene (samo VS, bez ikakvog dodatnog "hakovanja"):

@ shtaps: i StyleXP i WB koriste resurse! SXP koristi nekih 3-10MB, a WB malo vise... zato ja koristim Neowin UX Theme Patcher (free, naravno)

Poslednja izmena:
MR.BIG je napisao(la):
Kako samo ikonice, pa pogledaj kako izgleda dial up ili download!
ok... dialup izgleda zanimljivo... download je ono za sta sam rekao "nista spec"...

nego, mogao bi ti lepo da napravis jedan mali tutorial za FAQ sobu, gde bi objasnio sta se i kako radi... sta mislis o tome? mislim, da budem iskren, mene bi mrzelo da se toliko cimam oko toga, ali voleo bih da vidim kako se to radi...

Evo jedna stvar: za izgled sistemskih ikona ti je zaduzen shell32.dll, prvo ga iskopiraj negde da imas original za slucaj da pogresis, zatim napravi jos jednu kopiju koju ces da prepravljas. dll otvaras uz pomoc programa ResHacker i menjaj ikone kako ti se svidja, sacuvaj promene i zatim menjas sistemski shell32.dll uz programcic Replacer ( oba mozes lako pronaci kroz Google, nemam sad linkove da ti dam ali lako ih nalazis)
Ako je nesto nejasno javi
pozdrav

Evo i mog desktopa. Nista prebudzeno!

Prilozi

• Mydesk.JPG
    Mydesk.JPG
    69.1 KB · Pregleda: 127
Znam da ima fora da shortcut ikone na desktop-u nemaju onu odvratnu strelicu u levom donjem uglu... Kako se to bese sredjuje?

MR.BIG je napisao(la):
za izgled sistemskih ikona ti je zaduzen shell32.dll
hvala... probacu malo da se "sigram" :p inace, imam i resHacker i Replacer vec duuuugo vremena :D

@ Gox: TweakUI

tweakui4pb.png

Gox je napisao(la):
Znam da ima fora da shortcut ikone na desktop-u nemaju onu odvratnu strelicu u levom donjem uglu... Kako se to bese sredjuje?
To je kod mene otklonjeno uz pomoc programa koji se zove 'Microangelo'. Sa tim programom mozes jos dosta toga da podesis.

@ ZoNi & Mickey Mouse

hvala, odoh da probam... :)

ovo je moj...
pozdrav!

Prilozi

• Fluxbox.png
    321.3 KB · Pregleda: 124
Moj skromni doprinos ovoj temi

Prilozi

• My desktop.jpg
    My desktop.jpg
    105.2 KB · Pregleda: 109
nego, mogao bi ti lepo da napravis jedan mali tutorial za FAQ sobu, gde bi objasnio sta se i kako radi...

E bas bi mogao, bilo bi skroz OK, ajd pliz...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno