Šta je novo?

Desktop vs Tablet - šta izabrati

da, nesto tebi ne valja sa sistemom, kakvo crno kocenje yt-a na tom procesoru... instaliraj windows i vidi kako radi pre nego sto prebacis krivicu na procesor.

inace za 35 soma ces uvek kupiti bolji i upotrebljiviji laptop nego tablet, tablet je luksuz.

inace za 35 soma ces uvek kupiti bolji i upotrebljiviji laptop nego tablet, tablet je luksuz.
Ne razumem - za 20-35k din može da se kupi extra tablet, ali i sasvim OK laptop.

@ pokretač teme: a da li si razmišljao o kupovini onog HDMI Windows mini-PCa? Ja razmišljam duzmem to, bocnem u TV i tako jednostavno "spojim" (slabiji) komp i TV, pošto bi takav PC meni bio sasvim dovoljan.

Miki94,iz ličnog iskustva, tablet koristim vec skoro godinu dana, svakodnevno.
Naravno lte tablet, služi mi bukvalno za sve, i dosta dosta stvari odradjujem bas preko tableta. Za tvoje potrebe koje si naveo, završiće ti tablet posao.
A evo i neka preporuka, pogledaj samsung galaxy tab s 8.4 LTE, odlican tablet, ali ja sam ga prodao posle 3 meseca jer sam imao problema sa baterijom. Posle toga koristim takodje tablet ali malo manji od 7", koji mi takodje završava posao.
A ti sad odluci, sta tebi vise odgovara i da li si spreman da nosiš tablet sa sobom dal od 7 " ili recimo 8", 8.4 "?

Kao što rekoh, ja bih izbegavao sve te jeftine kineze i išao na provereno (Asus, Lenovo, Toshiba, Dell, HP...). Može se reći da su komponente (skoro) iste i da se sve sklapa u Kini, ali ima razlike u kvalitetu proizvoda

Kao što rekoh, ja bih izbegavao sve te jeftine kineze i išao na provereno (Asus, Lenovo, Toshiba, Dell, HP...). Može se reći da su komponente (skoro) iste i da se sve sklapa u Kini, ali ima razlike u kvalitetu proizvoda

Dakle Lenovo Miix 3 10 ili čak, ako još negde može da se iskopa Lenovo Miix 2 10, 2GB RAM, 64 GB storage, 1920x1080 (posedujem dva komada ovog potonjeg) i staviš lepo tačku...

kinezi su igra srece, ove vece kompanije imaju mnogo bolju kontrolu kvaliteta.. a kodovih drugih ode kinez da pisa ne opere ruke i eto ti...

Sve zavisi sta bi radio an tab-u, i koji komp imas sada, ali zamena pc-a u svakom smislu to nemoj ocekvati. Za sada je Tab Tab. Ne moze da uradi ono sto moze PC.

sad sam procitao, sta zeli. Za ove stvari koje je on naisao bolje da uzme Android posto vidim da se samo komp iskljucivo za zabavu koristi.
Jeftinije ce proci, za te pare ima odlicnih androida. Ne treba mi win tab.

Vrh Dno