Šta je novo?

Desktop mod 2016

weasel

E4
Super Moderator
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
1,285
Desktop mod 2016
Pozeljno je postaviti sve informacije o destopu kad se postavi
wallpaper
ikonice
theme
widgeti

i ostalo da ne bi narendih 20 postova ljudi pitali : daj wall, kako so uradio, sta si koristio ....

Ima li kakva aplikacija koja sluzi kao folder za ikonice, kad kliknem (po mogucstvu i samo jedan klik) da se otvori slicno kao sto to radi na smartphone-ima.. Ocu da ocistim desk.

Probaj RocketDock....po meni ko hoce da ocisti desk preporuka za ovaj program...A ima i tu opciju, kao jedna ikonica(folder) a kada kliknes na nju, otvori ti sve programe koje se nalaze tu...

Nemojte mi te modifikacije iz doba Windows 98, ja reko preslo se na neka elegantnija resenja :) Ajd probacu to u Rocket docku da nadjem, hvala.

Mnogo si bre izbirljiv.
Ako valjaju dockovi "jabuci" kao "najsavršenijem" operativnom sistemu ko si pa ti da se buniš :)

Probaj WinLaunch, izgleda mi kao baš ono što ti treba.
Imaš još predloga na donjem linku pa testiraj šta ti paše.
http://www.howtogeek.com/116163/the...nchers-and-docks-for-organizing-your-desktop/

0dafe29d04d1cc33e13ce532127e48d1.jpg

Ima li kakva aplikacija koja sluzi kao folder za ikonice, kad kliknem (po mogucstvu i samo jedan klik) da se otvori slicno kao sto to radi na smartphone-ima.. Ocu da ocistim desk.
Napraviš negde foldere u koje ubaciš prečice. Posle toga desni klik na taskbar > Toolbars > New Toolbar, pa izabareš folder(e) sa prečicama...

EDIT: da ne bude offtopic, evo mog deska:

(Win7, Classic Start Menu...)

Poslednja izmena:
Windows 7 theme - Elune
Background - unsplash.com
Icon pack - Elementary regular
Start Orb - White windows (ne znam tacan naziv, tako se zove zip :S:)

desktop.JPG

Nazad
Vrh Dno