Šta je novo?

Desktop mod 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozeljno je postaviti sve informacije o destopu kad se postavi
wallpaper
ikonice
theme
widgeti

i ostalo da ne bi narendih 20 postova ljudi pitali : daj wall, kako so uradio, sta si koristio ....

Untitled.jpg

Za ikone upotrebljen Object Dock , za live wallpaper ( planeta zemlja koja se okrece ) upotrebljen Desk Scapes , za vremensku prognozu , sat , hdd , mrezu i gmail upotrebljen rainmeter - ne znam tacno koji je skin uzet za to .

Poslednja izmena:
Odlican je .Njega je vec neko predstavio ako se ne varam ?

Čekam 118. epizodu:

a2te0y.png

Glavna stvar za moj desktop je ~1000 wallpapera koji se smenjuju na 20 min, pa sam sve ostalo rasporedio tako da slike budu u prvom planu.
Dock je Nexus, tu je i True Launch Bar, a na desktopu je Rainmeter, dosta modifikovano iz par skinova.
Rainmeter traka dosta dobro radi na vecini wallpaper-a, mada je na par tekst teze citljiv - tolerisem posto ih ima mnogo, a i tada sve deluje cisto i uredno, sa wallpaperima oko kojih se sve vrti. OS je W7 64b, rez 1920x1080
b1cwYLa.jpg.

makiacaveki

poenta tvog posta u temi > Desktop mod 2014 je ?

Klasičan W7 desktop, ranije sam postavljao u 2012/13. temi izmene desktopa (ikonica, rainmeter...), ali posle reinstalacije stoji ovako bez ikakvih izmena i tako sam se navikao.

Ovo za Sulejmana je šala pošto mi je prazan desktop, pa reko da ne stavljam samo W7 pozadinu.

Ukoliko smatraš da je post off slobodo obriši.

Pozdrav!

Jok , ko sam ja da se pitam kakav ko zeli desktop, samo mi cudno postavljanje stock desktopa i preko celog neki sajt...

@lazabd 'Ajde napisi koji su rainmeter skinovi korisceni, molim te...dopada mi se kako izgleda, ne bih se bunio ni kad bi mi ih zapakovao u jedan rar, tako edit-ovane kao sto kod tebe izgledaju i "bacio" u attachment ili negde na WAN-u :D

Hvala unapred!

@lazabd 'Ajde napisi koji su rainmeter skinovi korisceni, molim te...dopada mi se kako izgleda, ne bih se bunio ni kad bi mi ih zapakovao u jedan rar, tako edit-ovane kao sto kod tebe izgledaju i "bacio" u attachment ili negde na WAN-u :D

Hvala unapred!

Ovako, na brzaka, samo da nabrojim sta sam koristio:
Date, time and weather - 24h Celsius
Evolution 1.2
mii system skin 2
The 3rd Earth > Environment/Weather
.... ali sam sve dosta menjao - spakovacu ti sve.

Edit: evo, nisam bio lenj http://sharesend.com/jl5yxjxf
Moraces da prilagodis lokaciju za vreme, muzicki plejer i program za ocitavanje senzora. Ja sam podesio za Beograd, WinAmp i OpenHardwareMonitor (za njega sam ti stavio i plugin za RM).

Poslednja izmena:
E svaka ti cast...puno hvala i izvini sto te iscimah...
Izmenicu ja tu jos ponesto,prilagoditi za desnu stranu, dodati hd-ove, font color i sl. Nedostajala mi je ideja od cega da pocnem, a tvoj layout mi se bas dopao...

:wave:

Mozes da mi objasnis kako si namestio taj dock dole ili sta je vec...

Batice, jel ti ovo wallpaper i ako jeste gde moze da se download-uje? :)

Instaliras rainmeter, skines wallpaper i skin sa linka koji je weasel postavio, postavis wallpaper, instaliras skin, pratis upustva sa config.ini fajla koji ce da se pojavi kao pop up prozor. Ono dole je System taskbar, u tom pop up prozoru mozes da editujes precice i imena precica u tom taskbaru :wave:

Jok , ko sam ja da se pitam kakav ko zeli desktop, samo mi cudno postavljanje stock desktopa i preko celog neki sajt...

I meni je bilo čudno kada sam pre par godina gledao ol star utakmicu i kada je Kobi Brajant umesto da se tri puta obrne i okrene oko svoje ose pa onda zakuca, on je samo uradio dvokorak i položio loptu :p

Kobi Brajant nije mogo da dobije warn zbog toga...
To je razlika...

Ljudi ajde pomozite da nadjem onu legendarnu slicicu Angeline iz filma Tomb Raidera u full HD rezoluciji
Tomb-Raider-lara-croft-tomb-raider-the-movies-1232176_1280_960.jpg

Pre nego sto si uradio ovo jel si probao bar jednu da postavis u full screen na monitoru kod tebe? Na svim slikama je samo povecana rezolucija (valjda se to zove upscaling) znam da pretrazim slike preko google-a ali nisam nasao dobrog kvaliteta. Videcu kad dodjem kuci ovu sto je okacio tebra TozABG cini mi se da je OK :D
Hvala ljudi, ulepsaste mi dan (pardon vece)

Pre nego sto si uradio ovo jel si probao bar jednu da postavis u full screen na monitoru kod tebe? Na svim slikama je samo povecana rezolucija (valjda se to zove upscaling) znam da pretrazim slike preko google-a ali nisam nasao dobrog kvaliteta. Videcu kad dodjem kuci ovu sto je okacio tebra TozABG cini mi se da je OK :D
Hvala ljudi, ulepsaste mi dan (pardon vece)
Iznenadio bi se koliko ljudi ne zna da uradi pretragu po slici.
Moja pogrešna pretpostavka..
Poenta je da si ipak trebao biti odredjeniji, tražio si hd rezoluciju bez dodatnih uslova.
A slike nisam skidao i isprobavao, Laru/Andju sam preležao u pubertetu devedeset i neke :)

Hotel_California_by_kUdtiHaEX.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno