Šta je novo?

Desktop Mod (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Slika govori više od 1000 reči" :p
Levo je tvoj Serbian.inc u sredini moj a desno orginal English.inc....ne vredi ti da se braniš i kod tebe je isto :-devil-:
Ja odustajem....verovatno ću uzeti neki drugi skin za vreme (verovatno od @terzazak). U svakom slučaju, hvala za trud i nesebičnu pomoć :wave:

Prilozi

• Zak81.png
    Zak81.png
    82.7 KB · Pregleda: 124
  • Ja.png
    Ja.png
    82.9 KB · Pregleda: 100
  • 2011-11-29_140340.png
    2011-11-29_140340.png
    81.6 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Imam VCloudsWeather2, ali kad ukucam svoju lokaciju, nista se ne desava. Samo mi da default London UK i to je to. Ne mogu da promenim ni jedan drugi grad.

Otvori config fajl VClaudsa i upiši ovaj kod (SRXX0032) u location.

Sad malo ja ,)

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    701.8 KB · Pregleda: 220
Odličan desk...naročito mi se sviđa ovaj desno donji skin za merenje parametara konfiguracije kao i ovaj deo oko windows logoa, pa ako nije tajna uputi nas u tajne velikih majstora :d.

PS: Mogao bi da zameniš ovaj default windows taskbar ili da ga bar sakriješ :smackbum:
inače i meni je CoH najbolja strategijska igra iz WW2 :p

Poslednja izmena:
@Thierry Henry
Napisi sta je sta, pomocice nekima sigurno...

evo i moje varijante, malo prerađena od Webb-a. bar 3-4 godine nisam koristio desktop mods pa sam skroz van tokova.
rocketdock i rainmeter kombinacija s neke od prethodnih strana + solmiler.deviant crna vizual tema i eagle eye photo viewer.

Prilozi

• desk final 1.jpg
    desk final 1.jpg
    193.9 KB · Pregleda: 172
Izvinjavam se što nisam odmah stavio šta je korišteno.
Rainmeter 2.1
Enigma skin + Before Dawn RM bar skin
Disk Dock
Rota HUD Info i Rot HUD Weather
Icons-Ballooons
Ovo mi je prvi put da radim sa ovim Rainmeter-om.
Ako neko baš želi linkove neka se javi.

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    701.8 KB · Pregleda: 94
Evo od mene mali update ;)

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    198.9 KB · Pregleda: 144
"Slika govori više od 1000 reči" :p
Levo je tvoj Serbian.inc u sredini moj a desno orginal English.inc....ne vredi ti da se braniš i kod tebe je isto :-devil-:
Ja odustajem....verovatno ću uzeti neki drugi skin za vreme (verovatno od @terzazak). U svakom slučaju, hvala za trud i nesebičnu pomoć :wave:

Jel moze da se dobije taj .inc na srpskom, cisto da probam, mada mi ne smeta ovako na english, ali da vidim kako ste isprevodili..

Imas na prethodnoj strani

Ću da sačekam taj 'magladži' baš da vidim da li piše kod mene isto :)
Nešto sam malo editovao za Mesečeve Faze..i još ponešto..(šta su ti 'cigančići' :)

WeatherStation=Meterološka Stanica (MeteOrološka)
ElongationToSun=Ugao ka Suncu

Poslednja izmena:
Male ledene kuglice. U mom kraju ih zovu "cigančići" pa mi je bilo simpaticno.

Moj Mod

Evo i mog modovanja, minimalistic/colorful:cigar:

DeskMod.JPG

U prilogu je dobrano editovana verzija Serbian.inc , jer je bilo puno neprevedenih stringova i onih koji se nisu slagali sa našim jezikom..tipa,pridev: 'Laka Sneg' i sl.

Pogledajte prilog Serbian.rar

Poslednja izmena:
Evo i mog modovanja, minimalistic/colorful:cigar:

Pogledajte prilog 81946

U prilogu je dobrano editovana verzija Serbian.inc , jer je bilo puno neprevedenih stringova i onih koji se nisu slagali sa našim jezikom..tipa,pridev: 'Laka Sneg' i sl.

Pogledajte prilog 81945

Ali sad ima "Većinom Sunčanočano". Sun mora da ostane Sun. Problem se javlja kad se i Sunny i Sun prevede kao sunčano. Onda dodje do preklapanja Sunčanočano. Znači Sun-Sun A Sunny-Sunčano. Ostalo je čini mi se ok, mada videćemo za Maglagy :)

Poslednja izmena:
Ali sad ima "Većinom Sunčanočano". Sun mora da ostane Sun. Problem se javlja kad se i Sunny i Sun prevede kao sunčano. Onda dodje do preklapanja Sunčanočano. Znači Sun-Sun A Sunny-Sunčano. Ostalo je čini mi se ok, mada videćemo za Maglagy :)
Koliko vidim još uvek niko nije rešio "Maglagy" problem :crash:

Rešen problem

Evo ja reših problem sa "Maglagy"... ali neću da vam kažem... "raspričaćete" :d.
U Serbian.inc fajlu ispred "Fog":"Magla" treba dodati "Foggy":"Maglovito" i onda samo refresh skin i to je to :zgran:
Nije bilo teško samo je neko trebao da se seti :eyebrows:...

Prilozi

• 2011-12-24_140549.jpg
    2011-12-24_140549.jpg
    246.6 KB · Pregleda: 118
Ja još nijednom nisam video da piše 'Maglagy' ,a imam samo Fog:Magla i uvek mi piše maglovito, kako to, nemam pojma, ali tako je.Ja neću ništa menjati, kao što si ti rekao. Već sam okačio moj prevod koji mi radi super, osim što sam prevideo ono Sunčanočano, to sam editovao i sve je Ok.

samo jedno onako ofrlje pitanje:

vidim da se mucite da namestite da vreme prikazuje na srpskom, a jos nisam video da je nekome OS na srpskom. Kakva je upste Win7 srpska verzija?

Poz

Mod, briši mu je, ili mu je premesti tamo gde je mesto za pitanja o sistemima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno