Šta je novo?

Desktop Mod (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mint...

Prilozi

• Screen01.jpg
    Screen01.jpg
    122.6 KB · Pregleda: 300
Mali edit: ;) (napravio sam odavno ss ali nesto nije radio forum tad :d )

Prilozi

• AndroidXPdeskUPD.jpg
    AndroidXPdeskUPD.jpg
    642.6 KB · Pregleda: 254
Mali edit: ;) (napravio sam odavno ss ali nesto nije radio forum tad :d )

Da li se u medjuvremenu pojavila neka tema sa ovako tankim taskbarom za win7? Pa jos ovako tamna, dark i sl kao Shadow for 7 (by krissirk). :)

Widgeti u mom sluchaju su Rainmeter.net

A skinovi sa Deviant-a.

pozd. :)

Jel' ima neko predlog/link za win7 temu, da je minimal, ali da nije neka dark varijanta?

Stavio sam danas temu i imam 2 problema, nestale su mi ikonice sa nekih programa i nece da se pokrenu, npr calculator i jos par programa. Putanja za paint je %windir%\system32\mspaint.exe, a tako mi je bilo i za calculator, pa sam promenio u windows/system32/calc.exe i sad radi normalno, ali ne bi trebalo sve da menjam posebno :/
Evo ss :
http://img220.imageshack.us/img220/1422/49760098.png

A kod menjanja windows dugmeta mi se pojavljuje ovaj error, i cini mi se da je to sve povezano :
http://img705.imageshack.us/img705/3780/19123528.png

Help neko ? :/

Pogledaj kako su podešene sistemske putanje. Ako se dobro sećam, desni klik na My computer - Properties - Advanced pa nešto sa Variables.

Linuxbox all the way ;)

Hah, izbaci mi : Windows cannot find '%SystemRoot%\system32\systempropertiesadvanced.exe' Make sure you typed the name correctly, and try again.
Nesto se zesce sjebalo oko putanja prilikom ubacivanja teme.

Uspeo sam, vratio sam system restore na tacku pre stavljanja teme i onda ubacio opet :) Hvala !

Nazad na Win :D

Prilozi

• screen.JPG
    screen.JPG
    131.5 KB · Pregleda: 146
Koja je tema u pitanju?

Nisam siguran da je ovo mod, ali meni jako lepo izgleda..:)

jpegyq.jpg

^ koji ti je ovo gadget sdesna za monitoring?

Rainmeter,i jedno popodne editovanja aida64 skina :D

Edit:evo ga aida64 skin,treba prepraviti putanje citanja vrednosti iz registry baze(za neke vrednosti ne),ili dodati nove,ili po svom nahodjenju prepraviti skin.U everestu/aidi ukljuciti u hardware monitoring/external apps da se vrednosti senzora upisuju u registry,i to je to

Prilozi

• Aida64.rar
    3.8 KB · Pregleda: 44
Poslednja izmena:
Hvala :)

Nice 'n' Simple :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno