Šta je novo?

Desktop Mod (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
untitled-1.png

wall ? :p

Malo vam snega napolju pa ga trpate i na desktop :d

cuti ruke mi ostale na lopati jutros :D
tnx za wall-ove, prelepi su :)

Poslednja izmena:
Evo dva screenshota od mene :)

Prilozi

• Screen shot 2011-02-26 at 1.07.56 AM.png
    Screen shot 2011-02-26 at 1.07.56 AM.png
    909.3 KB · Pregleda: 134
  • Screen shot 2011-02-26 at 1.06.27 AM.jpg
    Screen shot 2011-02-26 at 1.06.27 AM.jpg
    98.7 KB · Pregleda: 106
Total Finder

Promenjen wall i dodat CoreTemp gadget :)

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    213 KB · Pregleda: 92
jesam :)

a to si ti napravio? svaka cast za Placebo

Dugo koristim prvu verziju Placebo-a i nemam zamerki.

Probao sam Ashtray, ali evo u čemu su problemi (attach). Može li se to nekako ispraviti? Ako treba da se menjaju neki fajlovi i slično, a da sam mogu to da uradim, kaži. Ako ne, koristiću stari Placebo.

Odlične teme :)

Prilozi

• placeboAshtray.png
    placeboAshtray.png
    484.5 KB · Pregleda: 143
Hvala .
Za pane u Control Panelu zameni shell32 ili probaj Theme Resource Changer. A crno na crnom gde je ostalo, ne moze da se promeni, tako je i na Appows i Dark Soft temama. Moze da se namesti u FF i Operi iz samog programa ali Ashtray je za one koji hoce da tweakuju. Cold Light i Black Market imaju beli prozor tako da tu nema tih problema.

Poslednja izmena:
Jel moze neko, korak po korak, kao malom detetu da mi objasni kako da instaliram ovu temu
http://heavy-props-guy.deviantart.com/art/Tron-Legacy-Rainmeter-Theme-191188241?q=boost%3Apopular%20tron%20theme&qo=9
Instalirao sam rainmater ali nisam se snasao :( tako da ako neko ima volje da mi objasni, mnogo bi mi znacilo.

Prvo instaliraj BlueVision, znači dvoklik na njega i dalje će ti biti jasno. Foldere bar_L, bar_R, Circle, Skin Implosion, RSSReader i xClock ubaci u folder koji ćeš nazvati npr. Tron. E sad, idi u C:\Users\user (što će reći ti)\Documents\Rainmeter\Skins i tu ubaci onaj tvoj folder Tron. Potom zatvori pa otvori rainmeter kako bi prihvatio sve te nove džidžabidže. Desni klik na ikonicu Rainmeter-a u system tray-u pa u meniju na configs, tu ćeš pronaći Tron i BlueVision v0.2 .... dalje bi trebalo da znaš sam.

:wave:

Sleep hvala na pomoci ukapirao sa :) jedino ne mogu da nateram onaj krug u sredini da pokazuje temp CPU-a. pogredao sam .ini i pise uredno da koristi speedfanplugin.dll i on se nalazi u plugin folderu... mozda treba speedfan da bude upaljen?

Evo mog moda. Mislim da nije lose s obzirom da prvi put koristim program. Igrao sam se malo i uspeo nesto da prevedem na srpski :)

Poslednja izmena:
untitled-1.png

Ima li šanse da se ovd euvede pravilo da pored snimka desktopa obavezno piše i šta je od tema dodatnih programa instalirano. Ovim bi tema bila čistija i imala bi edukativnu svrhu

koga interesuje uvek moze pitati :) i ovako ovde ne ide post count

Naravo i tako je do sad i bilo ali predlog i jeste:

-slika desktopa (eventualno link do fotografije)
- tema ta i ta (link)
- instaliran pogramčić (link ka programu)
- bilo problema oko instalacije nije itd
- zauzeće memorije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno