Šta je novo?

Desktop Mod (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Zar jos uvek neko koristi ACDSee? :)

Mali edit prethodnog moda....:)

Naravno...:)

:,,:

Prilozi

• desktop.jpg
    desktop.jpg
    420.2 KB · Pregleda: 89
Aha, pa to je skin tj. visual style. Potrebno je da skines UxStyle pomocu koga ces da zamenis originalne Windows fajlove sa modovanima - mislim da je ovo samo installer koji sve sam radi.

Ako moze mala pomoc, skinem i instaliram x64 verziju Uxtyle aplikaciju sa linka koji si postavio, instalacija se zavrsi i nigde nema nista, ili meni tako izgleda :), inace OS je win 7 ultimate x64. Treba nesto jos da se uradi? Ne vidim na sajtu kod njih nikakvo pojasnjenje...?

ne treba vise nista da radis sem da ubacujes teme u c:\windows\resources\themes i menjas

Da samo sto ne mogu da ubacim explorer.exe i explorer.dll za neke teme, tako da dobijam na kraju clasic explorer izgled...? Explorer.exe koji ide uz teme ide u root windows foldera ili u system32 folder...?

Instaliras UxStyle i uradis restart. Onda kao sto diyabolic rece u c:\windows\resources\themes ubacis neke temu i dvoklikom je pokrenes.

Treba odprlike da izgleda kao na ovoj slici u attach-u. Znaci ubacis folder od teme, i samu temu - temu pokreces tako sto uradis dvoklik na nju (windows theme file).

Explorer.exe je zapravo start dugme. Jel to zelis da ubacis ? Sto se tice tih orb-ova cini mi se da sam napisao da je bolje/lakse koristiti bmp fajlove (orb-ove) koje ces jednostavno zameniti uz pomoc programa. A ne ovako da menjas citav explorer.exe.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    39.3 KB · Pregleda: 81
Ok, resio sam, trebao mi je neki patcher :D

Posle par dana igranja sa rainmeterom odlucio sam da nije za mene jer znam da to sto vidim nije deo sistema koliko god da ga doteram. Bilo koji desktop koji sam video sa rainmeterom mi ne lezi. Plain and simple windows themes are for me :D

Takodje Windows blinds i slicne programe ne podnosim.

EDIT: Malo sam zeznuo sa ikonicama za corel i winamp ali me mrzelo da popravljam.

Poslednja izmena:
I ja se malo igrao :)

Prilozi

• desk.jpg
    desk.jpg
    199.6 KB · Pregleda: 160
nove ikonice :)

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    470.8 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
Malo HL malo ovo, ono :cigar::bottle:

Prilozi

• Desk 1.jpg
    Desk 1.jpg
    491.8 KB · Pregleda: 94
  • Desk 2.jpg
    Desk 2.jpg
    296.8 KB · Pregleda: 82
  • Desk 3.jpg
    Desk 3.jpg
    143.2 KB · Pregleda: 72
Nueva, blue mod:

Prilozi

• 30 jun.jpg
    30 jun.jpg
    337.2 KB · Pregleda: 131
Interesuje me da li mogi da dam link za download sa megauploada, za sadrzaj koji sam ja napravio (tacnije tema za w7). Mislim da li se to kosi sa nekim od pravila foruma za koje ne znam?

Pa ako si ti napravio, ne vidim što ne bi moglo...

E pa u tom slucaju, ko voli Half Life 2 nek izvoli :D
wallpaper-i su u 1440*900, izmenjeni zvuci i ikonice... Windows 7, valjda bi trebalo da radi :crash:

http://www.megaupload.com/?d=61RX427R

@RCW Nisam uopste gadljiv niti "mekan", ali ono je jedna uznemiravajuca slika...:hair:

@Tema A evo, kada sam vec tu da postavim i promenjenu pozadinu u skladu sa vremenom :)

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    190.8 KB · Pregleda: 96
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno