Ljudi verovatno ste videli ovde da neko vreme muku mucim sa Win-ovima,podizanjem istog,verovatno zeza hdd,uglavnom poludeo sam vise,pa nesto kontam da je red da menjam komp.
Vec dugo je kod mene,ok je sluzio I verovatno ce uskoro poceti sve redom da riknjava pa rekoh ovo da prodam u delove ili kao celo kuciste I da kupim nesto sa garancijom novo I bar za nijansu da je bolje od sadasnjeg
Moja sadasnja konfiguracija (ono sto znam) je sledeca:
-Intel E-6600 dual core ~3 ghz
-2x2 gb dd2 ram (znaci ukupno 4 gb rama)
-hdd 500 gb (Sata)
-napajanje je cini mi se oko 400-420w (to je sve sto znam o njemu)
-graficka ati radeon hd 6450 (mislim da je 1gb)
Otprilike najbitnije sam naveo
Sad me zanima jel ima sta u ponudi do 30000 kinti (znaci oko 240-250 evrica),a da bude sledece sto mi treba:
-Da je Intel procesor bolji od ovog mog sadasnjeg (ne bih amd) I ne bih da je opet dual core,ne znam sad kako se to gleda,nisam puno u toku,ali recimo Intel quad core ili onaj i3 (ne znam sta je bolje)
-ram da bude 4gb ddr3 (ja bi kasnije ako mi zafali dokupio jos rama)
-hdd moze od 300 do 500 gb
-sto se tice napajanja da je solidno tj.da moze podrzati te neke srednje zahteve
-graficka ako moze isto od 1gb I da je nesto bolja od sadasnje
-po mogustvu da ima sto manje integrisanih komponenti tj.da se ploca moze kasnije doradjivati,budziti I sl.
Nisam puno strucan u ovome pa ako je neko voljan da mi pomogne I baci link od neke ok gotove konfiguracije koja zadovoljava te moje neke zahteve u pogledu cene I performansi,ako se uopste moze naci neka za te pare
A naravno ako je neko rad detaljnije da pomogne onda mozete ispisati I ovako pojedinacne komponente sta bi uzeli pa da se kuciste sastavi po svojoj volji
samo sto tad detaljno morate napisati nazive istih,jer nisam strucan
Znaci samo kuciste mi treba,mis,tastatura,monitor I sl. sve imam
Eto,pa pomozite kolezi
Vec dugo je kod mene,ok je sluzio I verovatno ce uskoro poceti sve redom da riknjava pa rekoh ovo da prodam u delove ili kao celo kuciste I da kupim nesto sa garancijom novo I bar za nijansu da je bolje od sadasnjeg
Moja sadasnja konfiguracija (ono sto znam) je sledeca:
-Intel E-6600 dual core ~3 ghz
-2x2 gb dd2 ram (znaci ukupno 4 gb rama)
-hdd 500 gb (Sata)
-napajanje je cini mi se oko 400-420w (to je sve sto znam o njemu)
-graficka ati radeon hd 6450 (mislim da je 1gb)
Otprilike najbitnije sam naveo
Sad me zanima jel ima sta u ponudi do 30000 kinti (znaci oko 240-250 evrica),a da bude sledece sto mi treba:
-Da je Intel procesor bolji od ovog mog sadasnjeg (ne bih amd) I ne bih da je opet dual core,ne znam sad kako se to gleda,nisam puno u toku,ali recimo Intel quad core ili onaj i3 (ne znam sta je bolje)
-ram da bude 4gb ddr3 (ja bi kasnije ako mi zafali dokupio jos rama)
-hdd moze od 300 do 500 gb
-sto se tice napajanja da je solidno tj.da moze podrzati te neke srednje zahteve
-graficka ako moze isto od 1gb I da je nesto bolja od sadasnje
-po mogustvu da ima sto manje integrisanih komponenti tj.da se ploca moze kasnije doradjivati,budziti I sl.
Nisam puno strucan u ovome pa ako je neko voljan da mi pomogne I baci link od neke ok gotove konfiguracije koja zadovoljava te moje neke zahteve u pogledu cene I performansi,ako se uopste moze naci neka za te pare
A naravno ako je neko rad detaljnije da pomogne onda mozete ispisati I ovako pojedinacne komponente sta bi uzeli pa da se kuciste sastavi po svojoj volji
Znaci samo kuciste mi treba,mis,tastatura,monitor I sl. sve imam
Eto,pa pomozite kolezi
Poslednja izmena: