Šta je novo?

Desktop Kalendar ,Reminder

AlexxandarYo

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
619
Moze li neko da mi preporuci program koji ce kao desktop ili preko desktopa da mi prikaze npr kalendar za ovaj mesec sa mogucnoscu da dodam neke stvari na njega koje treba da uradim pozeljno bi bilo i da ima neki potsetnik ima li neceg pribiznog tome?

Imaš par dobrih predloga na topicu desktop kao i da vidiš kako izgledaju,

Ja uvek preporučujem jedno: PTBSync. :D

BTW, najzad ima i računanje datuma pravoslavnog Uskrsa.

Ovaj AT Notes je stvarno sve što se poželeti može od ovakvog programa! Jednostavan, elegantan, jedino što skida 4MB memorije, al' šta ćeš :) ...

ZoNi je napisao(la):
ah... kako su ljudi ziveli do sada bez toga? :D
Državni praznik, bVe, moraju narodi & narodnosti da znaju kad se ne radi. :smoke:

thunderchase je napisao(la):
Ovaj AT Notes je stvarno sve što se poželeti može od ovakvog programa! Jednostavan, elegantan, jedino što skida 4MB memorije, al' šta ćeš :) ...
Ja sam prevodilac AtNotes na srpski još od prve public verzije, ali stvarno ne mogu da ga preporučim kao desktop kalendar. A ne koristim ga više ni za druge stvari, previše je postao bagovit za moj ukus (što ne znači da nije i dalje jedan od dva najbolja programa te vrste, drugi je Stickies). Tomas Ascher je odličan programer i napravio je izuzetno dobar program, ali već dugo nema mnogo vremena da se bavi sa ATNotes.

Poslednja izmena:
Nešto ovako?
Active desktop calendar

Prilozi

• poz.JPG
    poz.JPG
    48.7 KB · Pregleda: 135
ali, Rainlander je freeware :)
http://www.ipi.fi/~rainy/index.php?pn=projects&project=rainlendar

rainlendar6pj.gif

@ wiz011: ah, praznik... nerad... me like that, iako sam potpuni antihrist :p

Daj Zoni, kad vec preporuchujesh neki program napishi ime kako treba - Rainlendar

U svakom sluchaju program za preporuku, koristim ga vec godinu dana i nemam nikakvih zamerki, mali, brz, ne zauzima mnogo resursa...

Jos jedan glas za Rainlendar.
Vizuelno mi je najprihvatljiviji i naravno mogu da ga koristim na radnom mestu za Dz.

Topla preporuka - jedan od programa koji kad se jednom instaliraju - na kompu i ostaju :d

Nazad
Vrh Dno