Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
imam gomilu nekih pesama u .doc formatu ali su im naslovi obicni brojevi tako da mi treba neki pretrazivac koji ce da prepozna reci u tekstu a ne po nazivu fajla...primer ,odkucam reci iz refrena on mi nadje koja je to pesma.jel ima neko resenje?
Samo taj google desktop stalno nesto skida i uploaduje kada ste konstantno konektovani na internet...
U firmi sam stavio WebMarshal (+reports) - proxy server gde tacno vidim ko sta radi, sta posecuje, koliki protok je ostvario na dan taj i taj........uglavnom, jedan kolega je imao 80MB potroseno za jedan dan i to na sajt www.google.com ?!?!....naravno,bilo mi je veoma sumnjivo jer isti lik ceo dan i nije bio u firmi, a laptop (kao i svaka radna stanica) kada korisnik nije tu je zakljucan...
Malo sam cackao, i cim sam skinuo/uninstalirao Google desktop,sve je normalno...covek ima normalan protok od 3-10mb po danu (sta vise kad se samo surfuje)...
Znaci iz iskustva voditi racuna sa Google desktop-om...
Ne koliko je meni poznato. On indexira sadrzaj sa hard diska u trenucima kada se kompjuter ne koristi recimo 3 minuta, ili kada je zauzetost resursa niska. Znam neke ljude koji ga koriste, hvale ga u svakom slucaju. A to sto downloaduje ili uploaduje, ne bih znao sta radi tacno.
Edit:
Lazem 🙂.
Sam servis desktop indexiranja radi, ali ima puno dodatnih opcija koje zaista vuku bandwith, tipa new, weather i bog zna sta sve sto dolazi pride. Bas vuce, nema sta. Moze se ugasiti da to sve ne radi, naravno. I glupo je odradjeno sto za podesavanja koristi internet browser, a otvara stranice smestene na localhost-u, koje su u stvari konfigurisu sam rad programa. Glupo, znam. U principu, bezbednost nije narusena, sam program koristi protok 🙂.