- Učlanjen(a)
- 20.05.2008
- Poena
- 555
Sva tri telefona imaju GPU razlichitih proizvodjacha, pa me zanima kako se koji od njih kotira u bench programima namenjenim tim stvarima.
Nije isti GPU u Wave-u/Galaxy-u S i iPhone-u 4... u Samsunzima je PowerVR SGX540, dok je u ajFonu PowerVR SGX535.Mislim da je najjači u Galaxy s/Wave/iPhone 4 pošto je isti čipset u sva tri
Pusti SGX535, nije on bitan pored SGX540... sa njim treba porediti, to je mnogo jaci GPUPa bash zato sam i pitao za ovaj test, dok sam N8 ubacio jer vidim da ima GPU koji nigde drugde nisam video, ali sam chitao negde da ja jachi od SGX535 a negde drugde da je slabiji, pa ne znam chemu da verujem.
Ako je stvarno takvo poredjenje, zanima me kolika je razlika u performansama.
Pa ne znam shta da ti kazem. Na internetu svi izvori koje sam nashao govore 33-34.
Pa Telenor-ova Kombinuj tarifa mi se vishe svidja, a Telenorov prenesi plus 500MB za 200 din manje od vipovog 325 daje 500 sms-a 500MB ali samo 150min razgovora u odnosu na vipovih 325MB 200SMS i 200min. Vipova ponuda za 400 din daje samo 60 poruka i 60 minuta shto je stvarno mizerna cifra. Inache obe ponude su solidne, ali ja stvarno nemam da dam 1000 din mesechno svakog meseca naredne 2 godine, jedva uspevam da odvojim pare sa strane pored ove pretplate za ADSL, a ako ne odvajam pare sa strane necu mocij da uzimam nov hardware.vipov 325 paket je vise nego dobar...ako ne i najbolji za tu cenu od svih provajdera.
jel imas neke linkove sa tim testovima?
Nije isti GPU u Wave-u/Galaxy-u S i iPhone-u 4... u Samsunzima je PowerVR SGX540, dok je u ajFonu PowerVR SGX535.
CPU ima je mozda isti/slican, ali GPU nije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari