Šta je novo?

Demonoid ugasen !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta je bre ovo... neka globalna akcija? prvo oink, pa elite, pa sad demonoid

Ugaseni su jos stotine p2p ovi su tebi poznati inace nisu jedini.
A Elite nije ugasen kao demonoid i oink vec je iskljucen na nekoliko dana dok se ne prebaci na strani host

Jos uvek je ugasen...Vec par dana ne mogu da se ulogujem...Od onda,bar kod mene nije vracan sajt:mad:...Nadam se da ce ga uskoro vratiti,bilo je brda dobrih stvari tamo:D

Jel moze neko da objasni kako Rapidshare ne podleze zakonima?

Deimos nije Slovenac ;-)

Rapidshare sam briše sve što je nelegalno, ali ako je stvar upakovana u zaštićeni rar npr, legalna je.
Ako neko prijavi prekršaj, onda brišu i takve arhive.

Nego, Rapidshared.org je ugašen, postoji li neki sličan pretraživač?

Gledam ove prve 2 strane i mislim da sam lud kad samo meni ne radi demonoid a li na trecoj stranici vidim da su se svi slozili :)

inace meni ni what.cd ne radi a nisam jos upotrebio invate :(

eee ladno! eto nek se javi vodim ga odma na pice :) :p (al da mi malo bustuje ratio :p hehe)

Ne nužno, nekima je dovoljno što lično znaju Deimosa. Jeste Srbin. To valjda i objašnjava što ne ume da se izbori s pritiscima sa strane. Ova cela hajka na Demonoid i Deimosova inertnost postaju više nego iritantni.

Postoji li neka (dobra)alternativa demonoidu, dok nije na sceni?

Postoji li neka (dobra)alternativa demonoidu, dok nije na sceni?
Dobro pitanje i mene zanima...Demnoid je imao sve:eek:d muzike preko filmova,igrica,programa do serija i knjiga...Jer ima neki slican sajt???I jel zna neko nesto novo hoce li se demonoid vracati u skorije vreme???

MiniNova zadovoljava prosjecne potrebe. ,)

iptorrents takodje preporucujem. Kod njega je dobro sto postoji sistem bonus poena koji se dobija seedovanjem (nije bitno da li neko i uzima od vas ono sto seedujete), a omogucava da se "kupi" upload. Meni zahvaljujuci tome ratio retko pada ispod 2.0 :)

Jel nacuo neko nesto o demonoidu???Hoce li mozda biti vracan???

Pa imaju forum, imas link odmah iznad tvog posta, ili na demonoid.com
Mene mrzi da citam sve to. Kad bude, bude. Ako bude.:smoke:

sta je ovo

ping ide

Prilozi

• demonoid.jpg
    demonoid.jpg
    163.9 KB · Pregleda: 196
jel ima nekih novosti oko demonoida???? hoce li biti ponovo aktiviran???

Evo vam jedan super torrent sajt koji je ubedljivo njabrzi. Jedino morate da odrazavate share ratio. ;) www.bitsoup.org

Poslednja izmena:
Evo vam jedan super torrent sajt koji je ubedljivo njabrzi. Jedino morate da odrazavate share ratio. ;) www.bitsoup.org

Zaista? :p
Koliko vidim na licnom primeru(a zahvaljujuci adsl-u 512/64) ja nemam nekih problema.Istina stizu mi kojekakva upozorenja,ali sve se na njima i zavrsava.Ja se trudim da seed-ujem koliko mogu ali sa 64Kb upload-a tesko da se moze odrzati ratio.

Mnogo bolji sajt od bitsoup-a je midnight-torrents.Imaju free download periode,share ratio booster torrente,IRC chat portal koji daje dodatne megabajte za upload ako ste samo ulogovani u njihov chat itd.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno