Šta je novo?

Demonoid ugasen !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros se sajt otvarao normalno, sad je i kod mene "The latest changes to the site are giving us some problems - We'll be back soon".

HE... Ponovo radi bioskop,ali mi ne prihvata korisnicko i sifru.:mad:
Ako neko ima invite cod,nek mi posalje na pm.

Newspost - Sep/30/2007
Downtime

We received a letter from a lawyer represeting the CRIA, they were threatening with legal action and we need to start blocking Canadian traffic because of this.

Thanks for your understanding, and sorry for any inconvenience.

Radi i tachka.

Sajt definitivno ponovo radi uz eventualne povremene prekide. Tracker zato radi sve vreme, koliko sam primetio - C&C3 for Mac ide, ne prestaje :)

Radi Demonoid, skidao sam s njega veceras i i malopre vidim temu i zgranem se... Kad su ga pre ugasili :trust:
Uglavnom, radi i dalje.
Mene mnogo vise brine sto ne radi PureTnA :p :D

Demonoid radi vec par dana normalno, radice i dalje. Nema sta da se brinemo. Ovaj "nas baja" sto je otvorio Demonoid, moze da pokupi servere i da ih prebaci u Indiju/Rusiju/Kinu ako i dalje bude imao problema u Kanadi. Nije Demonoid jedini, tu je i Pirate Bay, oni su ipak prvi po velicini, Demonoid je drugi.

@Cwelle
Ako si novi korisnik tesko da ces moci da saljes Invite-ove, moras da sacekas mesec dana od datuma registracije.

evo radi vec 3-4 dana konstantno...nema problema sa user i passom...sve radi kao sto i treba :)

Kako poredite public i private trackere .... tt

A inace i demonoid i piratbay(lol ) su š kategorija

Public trackeri imaju stariji materijal ali su brzine često loše dok 0-day trackeri imaju novi materijal koji se uvek downloaduje velikom (kod mene: maksimalnom) brzinom.

Na 0-day trackerima retko se može naći true art. To su uglavnom holivudski blokbasteri, isprazne serije, i tu i tamo koji kvalitetan dokumentarni film. Muzika je uglavnom, takođe, uglavnom nekvalitetna (Rihanna, Jay-Z i sličan rap za decu, i razni bezvezni MP3 packovi...)

Demonoid i PirateBay nude upravo ono što ne nude 0-day trackeri tako da bih sve rekao ali da su "š" kategorija - jako teško.

Što se tiče dokumentarnih filmova preporučujem: http://www.sonofshun.com/forums/index.php

To je forum koji ima torrente za vrlo kvalitetne dokumentarne filmove iz oblasi ljudskih prava, diplomatije, politike, nauke... Ripovane sa malo ozbiljnijih televizija od Discovery.

P.S. U dokumentarnim emisijama Discovery TV sam u više navrata čuo užasne dezinformacije kako iz oblasti prirodnih tako i iz oblasti društvenih disciplina (nauka).

Poslednja izmena:
Zero day warez (trackers) refers to software, videos, music, or information unlawfully released or obtained on the day of public release. Items obtained pre-release are sometimes labeled Negative day or -day. 0-day software, games, videos and music refers to the content that has been either illegally obtained or illegally copied on the day of the official release. These are usually works of a hacker or an employee of the releasing company.

Tipičan 0-day torrent sajt je TorrentLeech. Članovi tamo uploaduju stvari koje su često ne 0 nego -10 pre oficijelnog release-a.

P.S. Mala je greška, umesto na 0-day trackere mislio sam na 0-day torrente (torrent sajtove...).

Poslednja izmena:
Recimo, s time što, koliko sam razumeo, OiNK osim 0-day materijala ima taj isti materijal u FLAC formatu. Mislim na muzičke fajlove, naravno.

Nije teško naći neki album pre oficijelnog datuma release-a ali naći u FLAC formatu - e tome, recimo, služi OiNK i slični sajtovi.

Povo ga ugasili:
"The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding."

Jes vala. Da nisu i njih pritisli Telekom i Majkrosoft?

Nesto se deshava... u Madjarskoj zaplenjeno preko 80 servera, zatvoreno vise velikih torrent stranica i trackera u raciji sirom drzave tokom jucerasnjeg popodneva/veceri...

.

Demonoid i PirateBay nude upravo ono što ne nude 0-day trackeri tako da bih sve rekao ali da su "š" kategorija - jako teško.

.
Pa ne nude ni prave raritete kao na primer Emule gde ima svaki film da se nadje
vec je vecinom holivudnski blokbasteri i slicne stvari koje nije problem naci
zato su meni sh kategorija a i pozivnica za njih se dobija gde god pozelis u odnosu na neke trackere(NE milsim samo na 0-day vec na sve elitnije)

Da sajt je ugasen, ali tracker radi, bar za sada.
Mislim da ce se vrlo brzo vratiti i sajt.:-devil-:

polako, nije mu ni prvi ni poslednji put.;)

A taman sam trebao da postanem njihov novi korisnik(hvala _Weasel_), i bas sad ih ugasili. Vidim nesto mi ne stize mail za aktivaciju...:S:

polako ljudi , sve ce doci na svoje !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno