Šta je novo?

Demonoid Is Back!!

Jel moze jos jedan invitation,skupljam ribolovacke filmove a na javnim trekerima ih ima jako malo,i ono sto ima je uglavnom o saranu ili o ribolovu u USA multiplikatorima i... pa ako nije frka nek mi sibne neko u PP? ;)
Pozdrav ,)

poslah ti na priv ;)

Hvala vam rodjaci,dovoljno je! ;)
Pozdrav ,)

Jel moze jos jedan invitation,skupljam ribolovacke filmove a na javnim trekerima ih ima jako malo,i ono sto ima je uglavnom o saranu ili o ribolovu u USA multiplikatorima i... pa ako nije frka nek mi sibne neko u PP? ;)
Pozdrav ,)

imash epizodu simpsonovih, kad homer peca ribe :d

Nemam Simpsone,voleo sam da ih gledam dok su isli na Pinku ali ne skidam epizode jos,skoro sam dobio (opet) broadband vezu preko kablovske pa sam prvo skinuo ono sto sam nekad voleo da gledam,zadnje 2 sezone Battlestar Galactica,vecinu sezona Stargate SG-1,zadnje 4 sezone Scrubs i naravno ovi ribolovacki filmovi o varalicarenju,match i feeder ribolovu,tek tad dolaze na red Simpsoni,ne znam samo do koje sezone ih je pustao Pink?
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
pink pushtao do 15te, kreni od pochetka 16te (neka me neko ispravi, poshto nisam 100% siguran)

Ako moze jedna pozivnica neka je pusti u PP.Unapred hvala.

Ja nesto i nisam bas zadovoljan sa DEMOINDOM.com :S:

Ne znam za Demoindom, ali Demonoid je sasvim ok site :d

Postoji jos jedan tracker slican Demonoidu (samo sto je jos veci) i mislim da je uvek otvoren za registracije. Radi se o ruskom sajtu torrents.ru, stvarno sjajan tracker sa ogromnim brojem torrenta i korisnika. Moja preporuka

Ko prvi devojci... dis9lfex4nyu3vcus0sp8h2xggd8ft2fniptnkghcl19
Pozdrav ,)

Ko prvi devojci... dis9lfex4nyu3vcus0sp8h2xggd8ft2fniptnkghcl19
Pozdrav ,)

Zakoasnio sam...:(
da nema neko za mene jednu sifricu,ugasila mi se Arena ovih dana i sada sam gotov...Obecavam da cu uploadovati koliko god mogu sa ovim mojim jadom od DSL-a...:)

EDIT:
Registrovan... :) Hvala svima na pozivnicama...

Poslednja izmena:
ydkx3zfqniqpj3v174el8bwjxou2fkjxoep5lbr
lq6b5abkf140m040kdjftcfblymx1bsflxv08
aten9owhby2jj9bk513aorj1b6zepwum2

Jos par pozivnica za najbrze

qggr7ahig0okhkbuco7u6wx29gqqhnxgeyuzsl
ubs6ruyseurzrjnsdr2rra5wotr70vr124a
tbim05hgnjl6xy9woekr1mk1l24ej072
rbscwrmo0dgrrd8unsgf5c356v0majfunec
vuipf2yt6zzgexqsuneckf5wt6t4bsrae3l9gai2nu

Hebote ovi imaju muppet show koji ne mogu da nadjem...hvala @darth...

Ako neko ima jos neku invite za jos neki ljudski torrent sajt bio bih zahvalan,upload zagarantovan...

Poslednja izmena:
Još jedan glas za torrents.ru, otvorene registracije, obavezan ratio 0.4, nema šta nema...

Hvala ivan123 za pozivnicu! Inace imam pozivnicu za kraytracker pa ako nekog interesuje alternativna muzika neka se javi.

Jel moze meni neko da posalje pozivnicu (na pm) za neki fin tracker gde je mali obavezan UP posto mi je isti tuzan... Hvala unapred

Poslednja izmena:
@Qrjak

Jel čitaš ti šta se ovde piše? Imaš recimo: rarbg.com, bugarski, odličan, ne meri ratio. I po meni ultimativni torrents.ru na kome nema šta nema, uz ratio 0.4 i stalno otvorene registracije.

I na jednom i na drugom DL brzina je odlična za većinu torrenta, ništa lošija nego na privatnim trekerima. Ja privatne trekere više ni ne posećujem jer ne mogu da održavam 1.0 ratio a i stvarno su retki oni koji imaju ono što nemaš na javnim trekerima.

Čak ni ovaj argument ne ide u prilog javnim trackerima. Čuo si za What.cd? Ne postoji autor čiji album nisam našao na tom trackeru (s druge strane - ne postoji ni tracker na kome možeš naći "sve" autore). Ne bih da zvučim elitistički ali činjenica da tebi nisu dostupne pojedinačne pesme jer nisi član nekih jačih muzičkih privatnih trackera je irelevantno...

a bash sam trazzio neki dobar muzichki tracker sa lossless materijalom :smoke:
ima li shanse za neki invite? :-devil-:

poz

Meni na Demonoidu nekad meri ratio nekad ne. Kakve su ovo fore.

Mozda je freeleech

Ratio sistem na Demonoidu je "pokvaren" već duži vremenski period...

Demonoidu ne može da se pristupa iz Srbije? Neka proba još neko da otvori sajt, meni radi samo preko proksija.

Demonoid radi najnormalnije, provajder Beotel.

Radi kako treba. Lelekom je u pitanju!

Nazad
Vrh Dno