Šta je novo?

Demon stone

Smorna i vrlo kratka. Lose kontrole, klasicna arkada, isprana grafika. Klasican ps2 port. Jedino prica vadi stvar i jedino te to moze naterati da ides do kraja

Jel to onaj "Forgotten Realms: Demon Stone" sto izgleda ko Lord of the Rings arkadne avanture?

da

e vredi igrati ako volis pricu u vezi D&D-a + je sto mozes u jednom trenutku da igras kao Drizzt (najveca faca forgoten relmsa) ali ono tu se mesao Salvatore koj incae nema veze sa relmosm i ono.. sta da kazem pravi se pametan i to je to igra je isata kao gospodar prstenova dve kule i povratak kralja sam sto mozes da menjas izmedju likova(u svakom datom trenutku) jer svaki ima svoju specijalnost

poz svima :wave: ,)

Pogledao sam screen-ove na internetu, i totalno bajat hleba, oni likovi svi rastafarijanci, koji li je to ***** iz holivuda provalio da Tolkinovi junaci imaju dredove i frizure kao Kristina Agilera ili ona druga Anestezija :D
Jos nesto ni na jednom sajtu nije dobila igra vecu ocenu od 7, najvise izmedju 6,6 i 6,8.

da dodam da je prilikom rewiev-a, mislim da je na gamespotu, lik presao igru za 4 sata!

Pa naravno, igra ima 10 levela...

igra je glupost' kao i oni gospodari u slichnom fazonu

'si lood, driver kaze da je PS2 verzija dobila najvise i najbolje ocene...

@Filipenko

Pa ti ako nabavljas za PS2 samo napred! Ovu za PC obidji sajtove pa ces videti koje ocene je dobila... ,)

hahahahahaha, ovo je smeno!!!!!!

Evo upravo nabavih, Djavolj' Kamen (dovoljno glup naziv za ovu igru), pozajmio sam, jer za ovo ne vredi dati ni 20-30 dinara. Ovo je smesno, ja gluplju video igru u zivotu nisam video!!!! "Menu" za podesavanje igre je siromasniji od menija u Diznijevim igrama, u samoj igri ni rezolucija ne moze da se menja, moze pre igre, cuti da i to nisu zaboravili :) Dalje, s obzirom da sam imao prilike da gledam sportsko macevanje i filmsko, kao i vecina vas, ja ne mogu da verujem da su pokreti onog GEJ ratnika, onako smesni i glupi, uzas!!!
A GRAFIKA, ako moze za ono da se kaze grafike, pa recimo da Dragon Heart iz 1996 godine ima bolju grafiku! Ili Morrowind ima bolji kolorit od ove igre, iako je poznato da Morrowind ima vrlo slabe boje... Sta jos ne znam sta ovo cu da uninstalliram sto pre...

filipenko je napisao(la):
'si lood, driver kaze da je PS2 verzija dobila najvise i najbolje ocene...

driver za predsednika ! :)

bigone je napisao(la):
@Filipenko

Pa ti ako nabavljas za PS2 samo napred! Ovu za PC obidji sajtove pa ces videti koje ocene je dobila... ,)

Ma znam, bre, to je bila vise interna sala :)

Inace igra je prilicno razocaravajuca, prosto je dosadna

OK, sada razumem, ne znam tog drivera, pa ne mogu da komentarisem :)

pa sta sam reko kad se umesa salvatore nema nista dobro od njega :D:D:D:D:D

Igra ima sasvim solidnu pricu ali gameplay je em dosadan em naporan em jednostavno glup. Plus kontrole uzas, katastrofa pogotovo kad treba izvoditi slozene pokrete za izbegavanje zamki...

@ Mikau, ti bre decko izgleda da tebi Pacman kultna igra kada ti je Demon Stone zadovoljavajuca, to si gore prvo napisao (mada Pacman i jeste kultna igra za vecinu danasnjih)?
Prvo ne znam da li si igrao Planescape: Torment, to je najbolja RPG igra ikada napravljena, radjena je po Salvatoreu! Ali kada ovi mongoli koji prave igre tipa Gej gospodari prstenova pa samim tim i ovaj Demon kamen, to ne moze da bude dobro pa da su uzeli i knjigu Ive Andrica po njoj da rade :D

Vrh Dno