Šta je novo?

Demistifikacija korisničkih imena

Srga

Čuven
Učlanjen(a)
12.04.2002
Poena
620
Ne znam da li je već bilo reči na ovu temu ali mogla bi da se napravi demistifikacija (jeee kakva reč ;) ) vaših korisničkih imena.

Dosta ljudi ovde ima korisničko ime koje je očigledna asocijacija na njihovo pravo ime i prezime ali ima i onih originalnijih za koje odmah po čitanju user name-a pomislimo: na čemu su ovi bili kad SuSe registrovali :d

Dakle neka kratka pričica kako ste uopšte dobili ideju da stavite user name koji imate.
Mogu da se kladim da pola klinaca ovde nije nikad pročitala ni jedan strip pa možda ni nemaju pojma ko je Silverglider ili Marti Misterija, a red bi bio da znaju (ko im brise postove) ;)

I mislim KudTiHaEX ????
Daj prevod za široke narodne mase :d

P.S.
Ako ovo nije za clubbing sobu, slobodno premestite u SPAM Zone :d :D

P.P.S.
A ako nemate spam zone - kakvi su tredovi poceli da niču ovih dana, red bi bio da napravite jednu takvu sobu :eyebrows:

Evo ja prvi :)

Kao prvo: ukrao si mi ideju za thread i snosićeš posledice zbog toga :p copyright i te fore...

Kao drugo: igrica za Sega Mega Drive 2 koju sam nekada voleo... :cigar:

Poslednja izmena:
Secam se da sam pre jedno 15-ak godina dzarao igrice na ZX-u, i da sam pronasao neku koja se zvala Stormbringer.... igrica nikad veci smor, ali je imala ime koje sam lako zapamtio.
A i oslikava moj karakter :D

istoimena knjiga (i istoimeni lik iz knjige) koju sam dobio za 18-ti rodjendan od meni tada vrlo drage osobe pa eto...neka uspomena je ostala iako je bilo poodavno ;)

Demistifikovacu vam ortaka kad vec sebe nemam sta da demistifikujem:
jddipqd - Ja Deljem Djuk I Pomalo Quake Dva :d

Nekima je mozda ocigledno, a i vec sam objasnjavala, ali ajde ponovo: SoSo, odnosno so so bi bilo comme si, comme ça, iliti tako-tako, i ovako i onako - posto je sve relativno ;)

Tjahh... Ne znam ni odakle mi ideja :)
Decija glupost? :D

Grafička kartica koju sam nekada davno tako želeo, a nisam imao pare... a onda sam skupio pare i kupio je :)
Inače pročitao sam brat-bratu bar 75% brojeva svih izdanja novosadskog Dnevnika (a sada imam i sve što je izašlo od Zagora :smoke: )... te američke stripove ne priznajem :)

Poslednja izmena:
Bolje bi bilo da ja ne pricam kako je nastao moj nick jer je bezobrazno. :-devil-:

Malo mi bilo jedno x a ovo Yo sam dodao kada sam se ponovo registrovao jel sam izgubio password i prestao da koristim e-mail adresu pomocu koje bih mogao da dobijem password nazad :(
@Srga Naravno da znam ko je Marti Misterija Detektiv nepoznatog :)
Ali Silverglider stvarno ne znam iz kog je to stripa?

Samo ti pricaj :D Mene je i uciteljica zvala maksa već od drugog razreda osnovne, mislim da me po imenu samo keva zove, bukvalno. bymax je nastalo negde u petom ili šestom razredu osnovne, kada sam naterao kevu da mi napravi belu traku na kosulji kao sto ima Michael Jackson. I secam se da je nastavnica engleskog, koja je volela MJ-a, rekla nesto u fazonu "kradeš fore od Michael Jacksona" i onda prokomentarisala "outfit by Michael Jackson", a ja sam rekao, ne, nego by MaX... I onda je nekoliko njih pocelo da ponavlja byMaX sa mojim američkim akcentom (uvek sam imao taj akcenat engleskog, iz filmova), ali kao jednu reč, i tako je ostalo... MaX je za forum bilo isuviše obično, pa sam stavio taj nick. Inače sam ovde bio i MaX, na žutom forumu, ranije...

Santa's little helper, al predugačko, pa mi skratili nick.

Tja... ja sam sebi ovo izabrao kao username na Sezamu 1991. godine, svi me u elektronskoj komunikaciji znaju kao Dandy-a i Dandy i ostade :)

Moj znaci "prijatelj" na swahili jeziku

Stormbringer_bg je napisao(la):
Secam se da sam pre jedno 15-ak godina dzarao igrice na ZX-u, i da sam pronasao neku koja se zvala Stormbringer.... igrica nikad veci smor, ali je imala ime koje sam lako zapamtio.
A i oslikava moj karakter :D

Bez uvrede, mene tvoj username vise podseca na jedan album od Deep Purple-a :)

Kutija je valjda tipa:
Kud(a) ti? Na Exit? Cista logika... ;)

Srga je napisao(la):
I mislim KudTiHaEX ????
Daj prevod za široke narodne mase :d

Pise se kUdtiHaEX :) i sta ti imas protiv mog nicka a a a? :D :D

Darko je napisao(la):
Kutija je valjda tipa:
Kud(a) ti? Na Exit? Cista logika... ;)

Da sam do sada lupao reckice svaki put kada je neko pokusao tom ili slicnom logikom da resi zavrzlamu oko mog nicka, mogao sam da nacrtam kineski zid u prirodnoj velicini :d

Ja sam pre nekoliko godina hteo da napravim kanal na ircu ... i znao dam da ako ocu da kanal bude posecen terba da ima dobro ime ... a nisam hteo da dajem neko ime na engleskom jer ih je milijarda takvih te sam otvorio vujakliju i prvo shto sam spazio je bilo sumanut :)

Nasmejalo me i svidelo mi se pa sam to stavio kao nick ... ushao na kanale na kojima bleim ... nasmejali se i drugi ... i tako ostalo ... sad me nekolicina i zove tako u real life-u :\

@Kutija: Ajde reci bre! :)
Tvoj i jddipqd-ov su najveća misterija, doduše sada samo tvoj :)

Poslednja izmena:
Ovaj moj nastade na IRC-u 1998. Bio sam NSBoy, da bi izbegao pitanja tipa m/z i odakle si. Izbacio sam NS i dodao Big zbog visine od 2m i tezine 100kg (dakle bas krupan) kao i zbog toga sto imam utisak da ce taj Boy u meni biti zauvek. Mislim da me nick najbolje opisuje fizicki kao i duboko u dusi jer sam zaista veliki decak ;)

I tako kad se sve to nekako iskombinuje dodje se do BigBoy :)

PS: Ovaj potpis ispod nick-a su ustvari ASCII kodovi slova B i g B o y

BigBoy je napisao(la):
PS: Ovaj potpis ispod nick-a su ustvari ASCII kodovi slova B i g B o y

Super, ja vec mislio da te nazovem na taj broj da popricamo malo :d

Ja sam ovaj nick dobio relativno kasno. Druga godina faxa, bili smo na nekoj akademiji i trebali smo da smislimo neki nadimak za onu tablicu sa imenom sto ide ispred svakog. I ortak mi dade nadimak skydiver (djipo nekad davno iz aviona), meni se svidelo, pa sam sada skydiver!

Da sam se registrovao kao Nenad bilo ni obicno i glupo!
Ali posto me pojava ovog coveka u koznim pantalonama, sa dlakavim
grudima i sa mikrofonom u ruci prosto odusevljava
:d :d :d (uz pesmu "ja ne zivim ovde") odluka je pala na bas njega.
Ko nije gledao Pink i Grand Show , i Mitra Mirica ..... taj ne zna sta je
propustio.Samo sam malo zakomplikovao uz pomoc grupe Straight Jackin'
Covek se vredja kada mu kazete da je pevac.
On vas ispravlja i kaze "Ja nisam pevac, ja sam estradni umetnik"
Otuda ono estradni umetnik (za 64-bit-a sami pogodite :) )
Donji potpisi su citati iz crtanih filmova.

I na kraju "Bog na nebu , Tarmi na zemlji"
Pozdrav

Poslednja izmena:
Hmm nastao je u sredjoj skoli kada sam bio 1 razred (Nikola Tesla) posle jednog predavanja o statorima i rotorima. Tog dana sam hteo da otvorim web-mail i ni jedna jedina kombinacija mog imena nije mogla da prodje. Reko aj da probam "stator" i ono prodje i tako ostade do dan danas :)

kUdtiHaEX je napisao(la):
Da sam do sada lupao reckice svaki put kada je neko pokusao tom ili slicnom logikom da resi zavrzlamu oko mog nicka, mogao sam da nacrtam kineski zid u prirodnoj velicini :d

Otkucao šifru umesto username-a? :p :p :p

Još dok smo bili klinci neko iz društva napiše na tablu sa nazivom ulice Klošaradijska ulica. I tako poceli da se zovemo klošari. Inače drugi su nas zvali i palikuće ali to je vec druga priča :mad:

Poslednja izmena:
Cure su mi uvek govorile "maco ti si zver bre" otud nick. Mada moj prvi nick na forumu je bio puno ime i prezime pa su me banovali. :D Drugi nick bio mi je pravi nadimak pa me opet banovali :). Posto mi se opet sprema ban verovatno ce mi sledeci nick biti Poltron :)

Vrh Dno