a ti si tiliko izigrao demogod da opusteno mozes da napises to sto si napisao...Great. Evo ti samo jedan primer da vidis kolko gresis. Cizmice sa +10% speed koje kostaju nesto tipa 850 su mi daleko korisnije nego one za 2000 koje mi daju 800HP i 5HP regen pogotovo ako vodis Oak-a ili Rook-a.
Prica iza heroja u DOTI je bitna ako imas 12 godina. Bas me zabole za pricu iza heroja u MP igri. Nit nesto menja, nit utice na nesto, nit utice na izbor heroja pre igre.
Iz ovoga sto si napisao deluje kao da nisi ni igrao Demogod i da pises napamet, posto argumenti koji si dao uopste ne stoje, bar ne u potpunosti. PROBAJ (procitao sam da si igrao sinoc, ali prosto ne verujem u to, pogotovo zbog ovoga oko cene i korisnosti itema sto si pisao, a kolko je lako doci do para da ne pominjem, pogotovo sto kazes da si igrao 2v2 gde para konstatno manjka i mora pametno da se trosi posto se resursi medju igracima dele) zapravo par partija pa onca formiraj misljenje.
Bukvalno vredjaj ljude koji su pravili igru (i DOTU ranije), rekao si im svojim postom da su napravili igru koja je nazadnija u svim elemntima. Da bi to bilo tacno ti ljudi bi morali biti retardirani i to poprilicno.
Meni ovde nedostaje makar jedan cinematic koji ce pokazati ko su zapravo Demigodi,zatim malo makar opsirniji info pri odabiru svakog Demigoda(kao sto u Dota-i postoji opis skoro svakog heroja,ko je on zapravo)
Da, ovo je sustina svake igre. Dakle nema veze koje abilitije ima lik sa kojim igras, kako se sa njime igra i sta moze/ne moze, vec cinematic i opis. Guess what - to skoro ni jedna igra nema. Nema ni diablo, ni sacred, ni warcraft3, ni C&C, ni Neverwinter Nights, ni Elder Scrolls ni jedan, a sad tebi to odjednom fali i to je mana zato sto je neko nazvrljao par stranica crapa za svakog lika u DOTI.
🙂 Evo, ako zelis napisacu ti ja za svakog lika iz Demigoda opis, mozemo i Ivicu zamoliti da pripomogne, siguran sam da cemo imati bolje price nego likovi iz DOTA-e
😀
:wave:
edit: ispada sada da ne znam kako branim ovu igru, i jeste tako, al to je samo zato sto citam neke hvalospeve o DOTA-i i kako ovde fali ne znam ni ja sta. Igrao sam DOTA-u dovoljno da mogu da skontam da to po meni nema veze sa zivotom. Odigrao sam za sada nekih 40-tak partija demigod-a i ne vidim samo poboljsanja, a ne unazadjenja kako neki tvrde.
Meni ovo lici na sada na diskusiju tipa da li je bolji quake ili unreal tournament. Meni je bolji quake, isto tako mi je bolji demigod of DOTA-e. da je isti ko DOTA verovatno bih ga obrisao posto mi se DOTA nije svidjala i radije sam igrao nesto drugo. I ovo ce mi napravno dosaditi za koju nedelju al bar se lepo zabavljam za sada.
Ko zeli da igra DOTA-u sa matorom grafikom jos narednih 10 godina - samo napred. Zasto bi ste probali nesto nesto novije i dali tome sansu kad mozete ostati konzervativni. Ja prosto nisam takav, a i community ce verovatno praviti dodatke, izlazice patchevi, bice rebalnsa isl.