Šta je novo?

delphi palete

hype

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2003
Poena
609
Molba je malo cudna, ali... da li moze neko ko koristi neku noviju verziju Delphi-ja (idealno 7), a da nije Enterprise edition, da mi nabroji koje palete (komponenata) su dostupne posle instalacije?
Imam ispred sebe Delphi 7 EE, i pored, pretpostavljam, "standardnih" paleti (Standard, Additional, Win32, System, Internet, Dialogs) imam i niz drugih za koje nisam siguran da postoje u slabijim edicijama (DataSnap, WebSnap, Rave?), tako da mi zapravo trebalo lista onih koje nisu vezane iskljucivo za EE.

Odes na Borlandov sajt, otvoris opis Delphija i kliknes na Featura Matrix i lepo ti izlista kao tabelu sta postoji u Personal/Pro/Enterprise/Architect verzijama, a sta ne.

Upravo sam to i uradio, nakon sto sam napisao post. U feature matrix je dat uporedni prikaz osobina razlicitih edicija (bez problema sam mogao eliminisati neke palete iz professional/personal izdanja), medjutim ostavio sam i ovaj post jer sam zeleo bas eksplicitno da vidim koje su osnovne palete (recimo npr. Internet, mislim da jeste, ali i dalje nisam siguran)... ponadao sam se da ce neko napraviti snapshot toolbara i ostaviti ovde - jer sto je sigurno, sigurno je, ali ajde..
U svakom slucaju, 'fala. :)

Nazad
Vrh Dno