Uzeo sam ovaj laptop prosle nedelje (T 3000, Celeron Dual Core) i unapred se pripremio na mucenje sa XP drajverima - medjutim, zeleo sam da najzad probam Windows 7 i - prijatno se iznenadio: nakon malo podesavanja Chris TV-a, bez ikakvih drajvera, proradila je X3M USB TV kartica, a i sve ostalo je profunkcionisalo bez potrebe za drajverima sa Dellovog sajta. Rade cak i Microsoft Cinemania 97 i Music Central 97, koji cak i nisu predvidjeni za 16:9 format.
Elem, bio sam ubedjen da cu nastaviti da koristim XP, ali sam na kraju presao na Sedmicu - mada sam je maksimalno preobratio da lici na XP
Sto se tice samog laptopa, neprijatno sam iznenadjen ucestalim radom ventilatora. Ventilator na mom starom MSI laptopu ukljucivao se samo kada bih na netu pustao Youtube filmove ili kada bih seckao i kompresovao neke video fajlove, dok se na ovom laptopu, prilikom obicnog surfovanja ventilator ukljucuje na 50 sekundi... pa se iskljuci na 40, pa onda ponovo duva 50... i tako stalno.
Da li je tako i kod ostalih Dellovih 1015-ica, ili sa ovim mojim nesto nije u redu? Jednostavno, nisam navikao na ovako ucestao rad ventilatora...