Šta je novo?

DELL UltraSharp U2410 - ima li vajde?

Ја сам након искустава изнесених овде одустао од U2410. Мислио сам да сачекам поменути Асусов монитор али мислим да ћу да пазарим Dell u2311h. Оно што ми никако није јасно је да је разлика између 23" 16:9 и 24" 16:10 око 250 евра!

24" je povrsinski dosta veci monitor a kako to obicno ide sa hardverom, za malo bolje/vece/brze moras da platis nesrazmerno vise.

Razlika u ceni je zbog manje površine, uslovno rečeno "lošijeg" panela, pošto je u 23" 6-bitni IPS panel, koji koristi A-FRC dither da emulira ostale boje, i panel može da pokrije samo sRGB gamu, i zbog manjeg broja lampi u pozadinskom osvetljenju, jer je matrica manja i prozirnija.

Uhhh ...l. sto covek vise cita vise ga glava boli :) .... na korak sam od kupovine U2410, iskljucivo zbog obrade fotografija i grafickog dizajna, al` sad vise nisam siguran :wall: .... nisam siguran ni za jedan monitor u ovom cenovnom rangu .....

Thanks civi ...... ovo je vidim 20" .... radje bi onda pregledao gornji model :)

Da nisi negde naleteo na dobar review EIZO S2243WH-BK, moj Google nesto glup po tom pitanju (verovatno sam ja ali da svalim krivicu na drugoga)

E sad mi se kuka na sav glas. Taman rešim nešto da kupim i kad pogledam komentare ubiju mi volju. Doduše bolje da ih pročitam pre nego kasnije.
Gde ima da se nađe ovaj Eizo?

Nazad
Vrh Dno