Šta je novo?

Dell u2711 u Bg?

Kapetan DZo

Slavan
Učlanjen(a)
28.08.2007
Poena
319
Da li ima sanse nekako da se nabavi u Bg ili Srbistanu ikako?

Raspitaj se u pinsoft-u.

mislim da ti se nikako nece isplatiti

sad sam gledao cene za 2408WFP u pinsoftu, nimalo nisu povoljni. Skoro 87 000rsd, pa ova 30" bi me izasla otprilike 1500e po toj racunici.Da popizdis

Poslednja izmena:
Jeste, pinsoft je iz nekog razloga skuplji od svih drugih, ali znam da su ljudi obicno kod njih uzimali dell monitore, pa reko probaj , inace u Hrvatskoj ovaj dell je oko 5200Kn, sto je negde oko 700e - http://www.nabava.hr/trazilica.php?q=u2711&x=3&y=15 , pa ako imas nacina da ga dovuces isplati se.

Gde su Hrvati u odnosu na nas, osecam se izmanipulisano

a sto lepo ne pazaris imac27 , dobijes isti panel i solidnu konfiguraciju pride

Sa druge strane, za te pare bi onda mogao kupiti i Dell U3011. :)

Ako mozes uvezi ga iz inostranstva,ja sam moj,izaslo me daleko jeftinije a dobio sam ga direktno iz Dell-ovog zastupnistva.5 godina garancije i milina,premium panel..
Dell je Dell,sledece godine pada neki 30" cisto da se ponovim;)

Ja jurim ovaj monitor vec mesec dana, pa ako ima neko neki novi kontakt da ga najzad uzem :).

ima li ovog monitora na kraju negde u beogradu ?

Moze da se naruci u List-u, kako su mi rekli ceka se oko 2-3 nedelje (zbog carine najvise), cena je oko 850EU.

Uspeo sam da probam/pogledam ovaj monitor. Ne znam da li sam ja (i jos brdo ljudi na forumima) problem, ali anti-glare sloj koji je dodat na monitor smeta neverovatno mnogo (cak mogu da kazem da ometa svaki normalan rad sa tekstom).

Mrzim kad monitor ima te dodatne slojeve pa reflektuje kao ogledalo... Jeste boje su možda malo življe i kontrast bolji, ali je (barem meni) katastrofa za rad... Jednom sam (na kratko vreme) probao i nikad više...

Nazad
Vrh Dno