Šta je novo?

Dell PSU adapteri

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li je neko od vlasnika Dell laptopa imao problema sa adapterom (u daljem tekstu cigla)? Moj kolega koji ima Dell M90 vec je 2 puta menjao ciglu jer je crkavala. Prvi put je bukvalno pukla, drugi put je ispustala tihi bep-beep-beep zuk. Inace ova druga je crkla posle 2-3 nedelje!!! Malo sam guglao na ovu temu i Dell izgleda ima ozbiljan problem sa ovim jer im cigle bas cesto crkavaju. Neki ljudi su menjali za 2 godine po 5-6 cigli!!!

Obzirom na to da je kolega iz Londona (a laptop u garanciji), nova cigla stize besplatno za 1 dan. Kakva je situacija ovde? Planiram kupovinu tog Dell M90 ili HP nw9440 ali me brine podrska.

Zasto uopste mislis da uzmes Dell kada i sam kazes da samo pravi probleme. Uzmi HP slobodno. Ima podrsku u Srbiji, a 9440 je extra jak model. Ja imam nx9420, (dosta) slabiji ali slican model i prezadovoljan sam.

Jesu slicni..... ali.. HP ima Quadro 1500M a Dell Quadro 2500M. Razlika je znacajna :)

Imam Dell laptop već dve i po godine i nikakvih problema nisam imao sa adapterom...

Vrh Dno