Šta je novo?

Dell latitude d600 adapter problem

WOODSTOCK

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2005
Poena
304
kad palim komp pise "The AC Adaptor type cannot be determined. This will prevent optimum system performance."
radi on kad je na bateriji samo,i radi kad je na adapteru ali nece da puni bateriju ni kad je ugasen ni kad je upaljen,pise batery status idle

pomagajte ljudi

Ili ti je kvar u konektoru, ili je adapter pred gecrk.
Odnesi ga u ovlascen Dell-ov servis, BG naravno. Pogledaj za tacnu adresu i telefone, ima na netu.

zvao sam servis 75e plus pdv novi adapter,zvao sam i neke servise i niko nece da ga pogleda,stavio sam drugi dell na isti taj punjac i ista stvar pise,a moj oce da radi na drugi punjac,ako neko ima punjac za manje pare naka se javi

:smash:
WOODSTOCK je napisao(la):
zvao sam servis 75e plus pdv novi adapter,zvao sam i neke servise i niko nece da ga pogleda,stavio sam drugi dell na isti taj punjac i ista stvar pise,a moj oce da radi na drugi punjac,ako neko ima punjac za manje pare naka se javi

To je dobra cena. Punjac za manje pare, mozes da nadjes samo nekog teskog Kineza, i opet ces ga platiti bar 60-ak €.
Mada sam video neke uni-punjace, za nesto nizu kintu, ali...imas dobar notebook, razmisli se.

Nazad
Vrh Dno