Imam frku sa pomenutim dellovim notebook-om koji ima GeForce 2 (dell mobile) kartu sa tv izlazom i DVD citacem. Uspeli smo cheers da napravimo kabl koji povezuje Tv out moje G4orke iz Desktop racunara i skart na televizoru, i slika se uspesno pojavila na TV sa sve microDVDom i Divx filmom. E kad smo to isto pokusali sa ovim notebookom, dobili smo sliku na TVu ali samo desktop pozadinu, na koju ja mogu da odvucem sta hocu osim samog prozora sa filmom iz nekog InterWinDVD plejera (ili tako nesto) koji kad se pojavi na TV prikazuje samo crnu sadrzinu. Takodje nece da se "maximizuje" odnosno fullskrinuje slika na TV pa od gledanja Lord of the rings DVD-a na lepom Phillpsovom TV-u nema nista. 
E sad se pitam dali neko od prisutnih Video experta moze da mi objasni u cemu je problem i sta bi trebali dalje da uradimo.
Nadam se da sam bio jasan po pitanju muka. E da, oba racunara rade pod Windows XP cheers
E sad se pitam dali neko od prisutnih Video experta moze da mi objasni u cemu je problem i sta bi trebali dalje da uradimo.
Nadam se da sam bio jasan po pitanju muka. E da, oba racunara rade pod Windows XP cheers