Šta je novo?

Dell inspiron problem sa Internetom (UnidentifiedNetwork)

• Začetnik teme Začetnik teme Nemo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nemo

Cenjen
Učlanjen(a)
04.01.2013
Poena
151
E ovako dosao sam u internat prikljucio laptop na mrezu i sve norm radi net is sve ..posle ga iskljucm i ostao je tako jedno 5 sati...posle ga ukljucim i kaze da je internet (Lan) !Primer slika sa neta
http://img.photobucket.com/albums/v80/Nuccah/UnidentifiedNetwork.jpg ... E sad meno to ip je je automatski ale sve ostalo je isto ...probao sam svasta vec 2dana se mucim s ovim evo sta sam sve probao ...
Device Manager >
Network Adapters >
Right Click on the network card >
Properties >
Advanced Tab >
Network Address and enter a 12-digit alphanumeric string (0 to 9 or A to F) in the value field eg 1234567890AB >
OK

Now open CMD prompt and type:
ipconfig /release
Enter
ipconfig /renew
Enter
(ovde mi kaze u cmd(kao administrator) No operation can be performed on Local Area Connection while it has its , media disconnected

i ovo sam
open network and sharing center
>click on change adapter settings.
>right click on adapter and chose properties.,
>click on configure
>click on advanced and
>click on speed/duplex setting and chose 10 Mpbs.

o jos mnogo disable enable....ali jedino sto sam primetio vezano za ovo je sto se firewall na avastu Premier (trial) nemoze aktivirati ...uvek je na off ..
i kada dam windows network diagnostic on mi nade da je problem u citiram "Local Area conection " doesnˇt have a valid IP configuration.

E sad ako neko zna znanje ili mozda ima neku ideju kako da ovo popravim jer mojim cimerima sve norm radi a i meni je radilo kad sam dosao ..
Hvala unapred

Poslednja izmena:
Ima li neki poseban razlog zašto si ručno uneo adrese ili mreža nema DHCP server?

Nazad
Vrh Dno