Šta je novo?

Dell Inspiron N5110 Blue

Sacekaj par dana treba da se pojavi novija verzija

DELL Inspiron 3521 Core i3-3217U 1.8GHz 6GB 750GB Radeon HD 7670M

ko sto vidis sve je malo bolje za mozda 3000din vise, a ako ti gori pod nogama imas za iste pare

DELL Inspiron N5110 Core i5-2450M 2.5GHz 4GB 500GB Radeon HD 6470M

maske sam vidjao na par mesta, recimo PC Practic itd..

Poslednja izmena:
Imam slican , odnosno isti samo sa I5 i N vidia grafikom oko godinu i po dana radi odlicni sve pohvale. Malo se leva strana greje, ali nista strasno, ali radi odlicno bez ikakvih problema. Pre 15 dana nagogrdio na 8 mb rama. razlika je osetna. Licno bih poslusao Vlajko79 i uzeo novu seriju zasnovanu na novoj tehnologiji, a razlika u novcu je neznatna.

3521 je skuplji 9500, a 5110 sa i5 skuplji 5200
kontam ne isplati se ta razlika za neznatno brzi lap

lako proverljivo :)

ja ga uzeo pa sta bude
samo jedno pitanjce , ima litijumsku bateriju, ne bi trebalo da mora da se formira, ili gresim?

ah onda nisi video poruku u pp ;) nema veze - sretno sa novom masinom, a baterija posto verovatno dolazi sa nekim fabrickim punjenjem - isprazni jedan put do kraja
i napuni dok je ugasen komp i to bi trebalo da je to :) - posle radi kako hoces. Pozz.

Da li se isplati uzeti laptop iz ove serije sa i7 procesorom, tj. da li tih cca. 80€ razlike u cijeni zaista vrijedi ili je samo napucana cijena jer je najnovija tehnologija?

pa ne znam za sta ti treba, cime ces se baviti i naravno imas li da das za tu razliku...po meni je bolji i i5 a da skupis lovu za SSD :)

Vrh Dno