Šta je novo?

Dell Inspiron N5010 driveri

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Pozdrav

Drug me je zaposlio sa dizanjem sistema, ali ja ne znam koje drivere da skinem za ovo cudo. Znaci ima verzije sa Radeon grafikom i verzije sa Intel grafikom, a o razlicitim verzijama Wireless drivera i ostalog da ne spominjem.

Del je malo konfuzan, ali idi na njihov sajt. Pogledaj pozadi koji je service tag tvog lap topa ukucaj na njihovom sajtu, i zaberi operativni sistem /kao rodjen je za win 7 ili ubuntu/ za koji ti trebaju drajveri poskidaj najnovije drajvere. I ne bi trebalo da ima problema, a ako ne znas sta tacno imas unutra ubaci hirens cd tamo imas puno programa koji ce identifikovati hardver racunara.

PS. nikada mi nece biti jasno da tako jedna ozbiljna firma ne moze da isporuci CD sa drajverima uz lap top.

Poslednja izmena:
Provalio sam ja za taj broj i sve to, ali ima mnogo razlicitih drivera pod Video i pod Network, znaci razliciti kao za razlicite proizvode ali sam provalio caku.

Ima jedan jezicak gde pise System Configuration i kad kliknes tu kaze ti sve za tvoj konkretan model.

Skini progaram EVEREST, on ce ti dati tacne komponente koje su ti u racunaru, i tacno skines sta ti treba!

za Dell je bar jednostavno :)

Ako instaliraš Win 7, on će sam pronaći sve (ili barem većinu) drajvera. Imaćeš najnoviju verziju drajvera, jer se meni dešavalo više puta da Windows nađe novije drajvere nego ja na sajtu prizvođača laptopa. Posle tražiš drajvere za one koje ne nađe windows. Možda ćeš imati sreću pa nećeš ni morati tražiti.

Nazad
Vrh Dno