Šta je novo?

DELL INSPIRION N 5110 drajveri WIN 7 64 bit

Danijel117

Cenjen
Učlanjen(a)
07.04.2012
Poena
151
moze li mi ko pomoci sa pronalaskom adekvatnih drajvera za ovaj Lap Top trazio sam na dell-ov sajt ali ucinak je bio polovican molim vas pomagajte posalji te mi upute koje sve drajvere da skinem i da ih napokon narezem na CD.

Poslednja izmena:
Sto se tice redosleda mislim da to na Win7 nece mnogo znaciti, bitno je da se ide osnovnim redom: Cipset, grafika, audio, ostalo je manje vise nebitno.

Ala mi ogadiste ovu marku i seriju (samo 17"), jel moguce da maltene svaki vlasnik ima problem sa drajverima, vec nekoliko tema ima i nekoliko vlasnika se zalilo na istu stvar, nema drajvera ili nece da radi nijedan sa sajta?

Kakvi problemi sa drajverima? Drajveri rade ok.
Inace laptop je odlican, ako izuzmeo tastaturu, koja (iako funkcionalna i na kojoj se bez problema tipka (nema preskakanja tastera)) deluje jeftino cak i za budzet klasu.

Koristim Dell n5110 i nemam problema sa drajverima, istina imao sam problem sa bluetooth drajverom, ali to je bilo iz razloga što nisam pratio upustvo sa sajta.Inače moja jedina zamerka je na tastaturu koja ima malo ugibanje koje me nervira inače sve ostalo na latopu je perfektno.

Vrh Dno