Šta je novo?

dell inspirion c2d???

Jokan

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2008
Poena
301
DELL Inspiron 1525 - C2D T5550 BLACK

15.4" Widescreen WXGA (1280x800) Display, Intel C2D T5550 1.83GHz FSB 667MHz Cache 2MB, Intel GMA X3100, 1GB DDR2, 120GB HDD (5400RPM), DVDRW 8x, modem, LAN, WiFi 802.11b/g, Bluetooth, 2.0MP Webcam,Dell Travel remote Control,Battery 6-cell 56WHr Li-Ion.
45 000 din.

Prvo pozdrav za sve koji pogledaju ovaj naslov,nov sam ovde,vidim da ima dosta ljudi koji razumeju "materiju". Iskreno bio sam blizu odluci da uzmem Asus F5SL,ali citajuci vasa iskustva-odustao sam.
Razmisljam vec skoro mesec dana sta da uzmem i najvise sam se lomio oko toshibe L300 i HP530 sa c2d,pa sam posle toga resio da dodam jos malo novca i uzmem vec pomenuti Asus,kad ono.....ledilo-zamrzavanje ekrana...:wall:
E sad,dell nudi 3 god. garancije,ima c2d procesor,ima otprilike sve sto je meni potrebno za office,net,DVD...i jos bi dodao 1GB rama.
Vidim da je bilo problema sa drajverima,ali ito ste resili,pa ako ima neko bilo kakvo iskustvo ili savet neka pise ili mozda da mi preporuci neki drugi model-sto da ne...

Sasvim solidan laptop, solidan procesor, solidna baterija, solidna cena, solidna garancija, ostalo sasvim zadovoljavajuce. Ja da sam na tvom mestu ne bih razmisljao mnogo vec bi uzeo doticni laptop.

Ja mogu da ti kazem da ga kupis, posto sam i ja postavljao temu sa istim modelom. Na kraju sam od 4 modela ipak izabrao upravo taj, i ne kajem se uopste. Laptop odlicno radi, cifra je bila 47500. nije bilo nikakvih problema sa instalacijom drajvera, imas cak i temu sa tim, ja sam postavio imena fajlova sa svim drajverima na dellovom sajtu, gde mozes da ih skines, tako da nema nikakvih problema, cela instalacija je gotova za 2 sata. Odlicno radi, ne glupavi se, ne blokira, malo je topliji, ali uopste nije problematicno. Tastatura je veoma kvalitetna i cvrsta, ne ugiba se ni malo, mada modeli sa nasim slovima koje sam vidjao imaju malo nekvalitetniju tastaturu. Po meni, odlican odnos cena-kvalitet-moji zahtevi.

Pronasao sam taj naslov koji si postavio,jeste da su malo skrenuli sa teme,ali meni je bilo sasvim dovoljno ono sto sam procitao.
Interesuje me,da li si instalirao vistu ili XP?
Ja planiram XP,pa ako bude problema sa drajverima,javljam ti se.....

Instalirao sam XP SP3. Problema nije bilo nikakvih, ali ako treba nesto tu sam :) Vistu ne bih stavio, pogotovo sto laptop je najvise namenjen caletu, e sad jedva sam natrpao srpski user interface za win i office, da sam jos morao da se cimam na Visti poludeo bi. Pre bi vratio laptop nazad. Em sto ja ne volim Vistu, em sto bi morao da rodim mecku dok bi caletu objasnio kako se koristi :D I imas jos jednu temu gde sam pominjao drajvere za XP, ne znam da li si bio na ovoj temi http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1512457&postcount=21

Vrh Dno